Mazda323 Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Mazda 3 Facelift Slike, kako se vam zdi, meni se zdi sprednji del od Sedanke bolj v?e?en, treba jo je v ?ivo videt! Citiraj
poky Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Ma ne vem no,ne zdijo se mi glih neke vlke spremembe.... Mogo?e ko jo bom v ?ivo vido! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Hrdzo Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 A dal su mjenjali jo? ?ta drugoga osim izgleda??? ma?ina, podvozje, interijer..... Citiraj
komar Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Ma ne vem no,ne zdijo se mi glih neke vlke spremembe.... Mogo?e ko jo bom v ?ivo vido! Saj tudi pri 6-ki ni bilo ravno velikih sprememb - hvala bogi Citiraj Papa, Tomi
Joe Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 Nisam prije uocio razliku.....ali imaju razlicite haube..... sedan je dobio prednji branik od mps-a.... te mu branik ode skroz oko maske, dok kod sporta ne.... Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
Guest BrainLess Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 zadek se mi pri sedanki 3 dosti bolj dopade! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.