Bini Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober Novi SEAT ti pa ne diši.... 🤔 Prav vidim te v njemu.... 🤗🤔 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 11. oktober Prijavi Napisano 11. oktober pred 6 urami je Bini napisal: Glede na tvoje letno prevožene km se bodo počasi začele znane disel težave😔. Boljše, da jo daš meni za sfurat.... 😁😉 Samo res, @Boss, dizel in to Mazdin, to so same težave in stoški. Boljše, da jo menjaš. In da ti malo pomagam, jo vzamem kar jaz, da se ne boš mučil s prodajo... 1 3 Citiraj
Boss Napisano 11. oktober Avtor Prijavi Napisano 11. oktober pred 9 urami je Bini napisal: Glede na tvoje letno prevožene km se bodo počasi začele znane disel težave😔. Boljše, da jo daš meni za sfurat.... 😁😉 Haha, na tisti tvoji regionalki? Tam ga šele ubiješ, k se sploh ne bo zavrtel. Sem tankal v Lj, resetiral števec in je kazal na odcepu iz AC v Celje porabo 5,3. Skozi Celje, Štore in nato v Šentjur je pa padlo povprečna na 5,1. Sem nazaj grede mal mu raztegnil noge na AC, da ga res ne zabijem do konca, ker se mi je kar smilil. Citiraj
robertk6 Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober dne 10. 10. 2024 ob 22:09 je Boss napisal: Pismo, nisem našel niti enega pametnega kalkulatorja, da bi si zračunal zavarovanje s kaskom za avtomobili, ki jih šele človek kupuje. A se da kaj brez tega, da bi mi pol pripravljali ponudbo, ki jo zaenkrat sploh še ne rabim? Da bi vsaj ocenil kolk bi me kej prišlo, da ne bi bil šok ob prvi registraciji, ker neki mi pravi, da z maks bonusom bi me 265KM Škoda Superb za 47k€ verjetno opljačkala tam nekje za 2,5k€? Se motim? @Bossza KiA zavarovanje ti lahko povem iz prve roke , tako ugodnega zavarovanja kot ga ima KIA ne moreš dobit nikjer. KIA ima svoje zavarovanje in dobiš polico , ki velja 7 let, vsa leta imaš enak znesek zavarovanja in se ne spreminja glede na podražitve. Moj primer nov Sportage cena po kataogu 42.000 in imam fuuuuul kasko z vsemi kombinacijami , velika asistenca pač vse kar gre....cena 938EU. 1 1 Citiraj
Bini Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober pred 10 urami je Boss napisal: Haha, na tisti tvoji regionalki? Tam ga šele ubiješ, k se sploh ne bo zavrtel. Sem tankal v Lj, resetiral števec in je kazal na odcepu iz AC v Celje porabo 5,3. Skozi Celje, Štore in nato v Šentjur je pa padlo povprečna na 5,1. Sem nazaj grede mal mu raztegnil noge na AC, da ga res ne zabijem do konca, ker se mi je kar smilil. @Bosspa ja veš, da sem mislil za službenga, s svojo cx-30 pa naredim še manj kot ti..... 😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober (urejeno) Ja s povprečno penzionistično vožnjo 55kmh 🙈 Popravljeno 12. oktober od Tilen5 1 Citiraj
Bini Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober Pred eno uro je Tilen5 napisal: Ja s povprečno penzionistično vožnjo 55kmh 🙈 😋Ti šmrkavec pojma nimaš, prevozim več rikverc kot ti s peciklom.... 😂😉 6 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober Aja sej to pa pol razloži majhno porabo k rikverc itak vec k 30 al kolk ne gre 😛 Citiraj
g.Wankel Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober Voham poraba izziv challenge pri vožnji v rikverc? 😎 1 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober (urejeno) jaz grem v rikverc oz padem rikverc edin k sm pejen Popravljeno 12. oktober od Tilen5 1 Citiraj
Bini Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober pred 4 urami je Tilen5 napisal: Aja sej to pa pol razloži majhno porabo k rikverc itak vec k 30 al kolk ne gre 😛 Nimamo vsi pred nosom avtoceste zato moramo tudi rikverc kdaj pa gdaj vozit.... 😋😉 1 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober Cene EV padajo in se jih ne splača kupovati. Danes se izplača kupovati samo legende katerim cene rastejo in pustiti EV ter hibride na miru ker so samo navadno zavajanje. Citiraj
FuManchu Napisano 12. oktober Prijavi Napisano 12. oktober Pa dobro, kaki hibrid bi še šel pogojno skozi. EV pa ni šanse. Citiraj
Boss Napisano 12. oktober Avtor Prijavi Napisano 12. oktober pred 9 urami je robertk6 napisal: @Bossza KiA zavarovanje ti lahko povem iz prve roke , tako ugodnega zavarovanja kot ga ima KIA ne moreš dobit nikjer. KIA ima svoje zavarovanje in dobiš polico , ki velja 7 let, vsa leta imaš enak znesek zavarovanja in se ne spreminja glede na podražitve. Moj primer nov Sportage cena po kataogu 42.000 in imam fuuuuul kasko z vsemi kombinacijami , velika asistenca pač vse kar gre....cena 938EU. A res? Pri kateri zavarovalnici pa to majo?. Verjetno je pa vključeno le če si izbral njihovo financiranje? Citiraj
robertk6 Napisano 13. oktober Prijavi Napisano 13. oktober pred 15 urami je Boss napisal: A res? Pri kateri zavarovalnici pa to majo?. Verjetno je pa vključeno le če si izbral njihovo financiranje? Sava , ne vem če je pogojeno z financiranjem. Jaz ga sicer imam ker je pač to najboljši način ( za mene). Avto sem kupil ravno v neki akciji in je brezobrestno financiranje, sicer verjetno to vse itak na drug način not dobijo ampak vseeno gotovina ostane doma za kake druge projekte tisti mesečni obrok se pa ne pozna ravno nekaj. Citiraj
Boss Napisano 13. oktober Avtor Prijavi Napisano 13. oktober Hmmm, zanimivo ker kot tam prebiram imajo Generali, ki je pa kar v nemilosti zadnje čase pri kleparjih in ličarjih. Je pa dejstvo, da edino pri financiranju ti dajo to možnost. Pač preplačaš z obroki 😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.