Freak Napisano 28. september Prijavi Napisano 28. september Pozdravljeni, danes se mi je zgodilo na moji mazdi 6 GH, 2.0 bencinar, da se mi je prižgala lučka za motor. Avto je deloval normalno, nobena druga lučka ni svetila. 2x sem avto ugasnil in nazaj prižgal, pa je lučka še kar svetila. Potem sem pa vtaknil nos pod havbo, preveril če je kaj nenavadnega pod havbo, preveril olje, hladilno... če kje kaj teče, visi... vse ok. Sam nenavadno je pa to, da je po tem posegu lučka izginila Se je komu kdaj zgodilo kaj podobnega? Kaj bi lahko bilo? Bom naročil sodelavcu naj prinese tester v službo, da vidimo kaj bo pokazal . Citiraj
Z M A J Napisano 28. september Prijavi Napisano 28. september Lambda sonda se poslavlja, zelo verjetno. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 29. september Prijavi Napisano 29. september Tkole na pamet je tezko karkoli rect, ampak ponavadi je pri bencinarjih tole znak ravno za lambdo. Koliko pa ima km? 1 Citiraj
Freak Napisano 29. september Avtor Prijavi Napisano 29. september Kilometrov imam že blizu 300 000. Upam, da je lambda 1 Citiraj
Scr3am Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Zakaj? Ponavadi ravno upaš da ni lambda 🤣. Jaz sem jo ravno pri 300k menjal. Sicer na 2.5 motorju druga generacija 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september pred 1 uro je Scr3am napisal: Zakaj? Ponavadi ravno upaš da ni lambda 🤣. Jaz sem jo ravno pri 300k menjal. Sicer na 2.5 motorju druga generacija A ni lambda najlažja stvar za zamenjat, ko se ti prižge lučka za motor? 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september (urejeno) Najlazji ze. Ni pa poceni. Pri Bartogu je bila lambda cez 400€ za moj avto. Jest sem jo potem iz tujine (nemcija) nekje zbrskal za 180€. Popravljeno 30. september od Scr3am 3 Citiraj
Janez007 Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Ne vem a vi to resno glede najdražjega popravila kot posledica armaturnih lučk v primeru bencinarja? Sem zadnjič omenil neko Mazdo CX-3 s KP registracijo, ki ji je nagajala el. ročna zavora ... predno so jo pripeljali na dvorišče avtoelektričarja je lastnik menda za popravila odštel že cca. 1.000 €. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september pred 3 urami je Scr3am napisal: Najlazji ze. Ni pa poceni. Pri Bartogu je bila lambda cez 400€ za moj avto. Jest sem jo potem iz tujine (nemcija) nekje zbrskal za 180€. Jzt cen sploh ne gledam več, sam še kartico šopnem pa zamižim 😀 1 5 Citiraj
Freak Napisano 30. september Avtor Prijavi Napisano 30. september pred 11 urami je Scr3am napisal: Najlazji ze. Ni pa poceni. Pri Bartogu je bila lambda cez 400€ za moj avto. Jest sem jo potem iz tujine (nemcija) nekje zbrskal za 180€. U bemu, a tok Jaz sem mal googlal in je manj kot 100€ Citiraj
Scr3am Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Tako ja. Tale od NGKja. https://www.ebay.de/itm/373446818051 Citiraj
Freak Napisano 3. oktober Avtor Prijavi Napisano 3. oktober Izpisalo mi je to napako... P0134 O2 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank 1 Sensor 1) Mehanik je rekrl, da bi bila lahko tudi voda v bencinu. Odkar mi je pobrisal napako, se lučka še ni prižgala. 1 Citiraj
Scr3am Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober (urejeno) Se bo prizgala nazaj nic bat. Lamba bo za zamenjati. Popravljeno 4. oktober od Scr3am 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.