Skoči na vsebino

Mazdina mobilna pomoč - MES

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Hmmm... pri meni je zadnji brisalec itak vedno v takem polozaju ... Razen ce ravno med delovanjem, ko je v zgornjem polozaju, izvleces kljuc :)

Kako? Privzeto zadnji brisalec stoji navpi?no - a si karkoli zamenjal, da brisalec stoji vodoravno?

Druga? pa sem se sam ?e soo?il z isto te?avo in je tudi meni zvilo brisalec in zadnja vrata, ko je krta?a v pralnici zagrabila metlico brisalca.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kako? Privzeto zadnji brisalec stoji navpi?no - a si karkoli zamenjal, da brisalec stoji vodoravno?

Druga? pa sem se sam ?e soo?il z isto te?avo in je tudi meni zvilo brisalec in zadnja vrata, ko je krta?a v pralnici zagrabila metlico brisalca.

Labi je pravilno ugotovil... Kot kaze je pri karavanih brisalec v vodoravnem polozaju, pri hatchback pa v navpicnem polozaju :) ...

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

uf, uf, grdo, grdo se ti je to zgodilo :( jst bi ?ibal na petrol pa uveljavljal ?kodo. A-cosmos je men vse po?timal ok, res pa je, da na plasti?nih delih, ala odbija?i, mal te?je ujet barvo, vsaj vsi tko pravijo. Ma pa karavan vodoravno pozicijo, 5 vrat navpi?no default, ja :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ups, pozabu, da ma? ti tovornjak :hudicek:

pol tovornjak....moj je danes tovornjak, raje ne poka?em, ?e truga ima par mm blata na sebi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

na petrolu sem takoj prijavil, dobil zapisnik in danes na zav. triglav zadevo uredil. Pozanimal sem se glede li?arjev in naj bi bil v Kranju eden bolj?ih Ambro? Beno, tako da bom po vsej verjetnosti tam zadevo uredil.

Ali kdo ve kako je zadnjimi lu?mi (vlaga oz. kondens v lu?eh), ali to lahko reklamiram na uradnem servisu? Letnik 09

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

na petrolu sem takoj prijavil, dobil zapisnik in danes na zav. triglav zadevo uredil. Pozanimal sem se glede li?arjev in naj bi bil v Kranju eden bolj?ih Ambro? Beno, tako da bom po vsej verjetnosti tam zadevo uredil.

Ali kdo ve kako je zadnjimi lu?mi (vlaga oz. kondens v lu?eh), ali to lahko reklamiram na uradnem servisu? Letnik 09

Beno, je men SEATe rihtal, dober je (ko je delal v Avtohi?i Ambro? SEAT Kranj) potem pa je ?el na svoje v ?ir?ah.

?e pa ti prav pride LJ konec imamo pa tudi majstra, ki porihta to in ?e dodatno zraven :bravo:

P.S. A ma? ti slu?ajno belo GTA? Ena dvocevna limuzina v?asih pi?i ?ez Medvode.... :lol:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Beno, je men SEATe rihtal, dober je (ko je delal v Avtohi?i Ambro? SEAT Kranj) potem pa je ?el na svoje v ?ir?ah.

?e pa ti prav pride LJ konec imamo pa tudi majstra, ki porihta to in ?e dodatno zraven :bravo:

P.S. A ma? ti slu?ajno belo GTA? Ena dvocevna limuzina v?asih pi?i ?ez Medvode.... :lol:

Ne, moja je ?rna

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 6 let kasneje...

Verjetno vsi tukaj :)

Mal traja ampak je vse ok

Joj ne me stra?it,jaz sem pa mislil da sem kupil kvaliteto z lepoto. Naj kdo napi?e kak?o izku?njo,pa ne vsi naenkrat,da ne bo gu?ve. Dobre in slabe! Lp
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jest sm klicov v Srbiji asistenco, pa ne bi reku da je dolg trajal, odvisno od kje morjo poslat kamion po tebe. Npr. Jest sm klicov 80km vn iz Nisa, in prvo sm govoru z asistenco, potem me je pa poklicov direktno iz mazda servisa v nisu da je ugotovu ce se da popravt na mestu kjer cakam, ali pa ce je bols na prikolico pa do vulkanizerja. Na koncu je poslov prikolico, vse skupaj je pa trajalo ene 3ure. Se pravi, od prvega klica do takrat ko sem bil spet na poti smo v 3 urah uredil.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jaz tudi, ampak z novim avtom je to vedno default - citroen, seat, mazda....dokler je v garanciji servisi potrebni in s tem avtomatsko asistenca.

Poleg tega imas pa potem se zavarovanje, vedno recem imam amzs ter tovarnisko ne rabim.

Ja veste gospod je ze v paketu....

Edino na motorju sem jo lahko odstranil....

No pa glede na to da je vecina asistenc zaradi gume (ja novi avti in kompresorcki) mam tudi gumo vedno s sabo.

Pac 4 ure v italiji na 37C ti pove da je ni asistence ki zamenja eno fakin gumo.

Malo s teme ampak je povezano, v Tarracu je guma tudi ce je 7 zicov! Samo ob nakupu moras pomisliti in reci naj bo. Glup nacin sparanja, ce ne reces ne bo, ce pa ja pa dajo :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A ve gdo kaj vse spada v ASISTENCO. Npr, okvara, gumi defekt,prometna itd. Nikjer mi v navodilih in knji?ici ne pi?e o bilo ?em o asistenci a kdo ve kje se da prebrati kaj o tem? Ali naj kar vpra?am NA MAZDO? LP

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A ve gdo kaj vse spada v ASISTENCO. Npr, okvara, gumi defekt,prometna itd. Nikjer mi v navodilih in knji?ici ne pi?e o bilo ?em o asistenci a kdo ve kje se da prebrati kaj o tem? Ali naj kar vpra?am NA MAZDO? LP

Z novim avtom bi moral dobiti tudi pogoje aisitence. Tega ni v navodilih ampak posebej.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Na spletni strani ocitno ni vec dokumenta... bil je tukaj >> https://www.mazda.si/PageFiles/44035/mes.pdf/

Najbolje, ce vorasas kar uvoznika >> info@mazda.si

V aplikaciji My Mazda je gumb POMOC NA CEST.... ampak ni nobenih pogojev... ;(

lp

Thomas

image.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

lp

Thomas

image.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Storitve MAZDINEGA EVROPSKEGA SERVISA ne veljajo za okvare in po?kodbe nastale v primerih:

, 2. kadar vozilo ni registrirano v Sloveniji,

Samo tole je malo dvoumno, se pravi italijan, ki ima MES preko ITA mre?e pri nas nima podpore? In potem takem slovenec ne v ITA?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tole bi mene tut zanimal, pa do kdaj vela itd.

Js sem nedavno ob menjavi turbine koristu zavarovalni?ko. Je trajal, da so mi nadomestni avto prpelal, ampak je ?lo, seveda pa je moral servis najprej potrdit, da avto nebo ready v roku 8 ur in ?ele potem je steku postopek za nadomestnega (servis ni meu na zalogi avta, ker ni blo v naprej dogovorjeno).

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem posluša nekaj let nazaj predavanje Danca, kako to oni mislijo reševat. Se spomnim, ko je rekel, da so najcenejši hranilniki energije navadni rezervoarji za vodo. Rešitev vidijo v močni povezavi med elektroenergetiko in klasično energetiko, ki se ukvarja s toploto. Viške elektrike v toploto, če se jo rabi.      
    • Samo z isto mero jim vrnemo pa bo zelo hitro meja normalno odprta z njihove strani.
    • Po moje bo treba elektriko iz sonca uporabljat drugače in sicer ali za izdelavo vodika ali pa za črpalne HE. Tako bi lažje zagotovili ustreznost delovanja, ko je elektrike preveč in bi jo hranili ali kot vodik ali pa prečrpavanje vode navzgor. Ponoči, ko pa sonca ni pa uporabljaš vodik in pa vodo, ki si jo čez dan prečrpal.  
    • Res? Kaj pa če si operater sam premisli in gre za roaming dol s Telekoma in na A1? Nisem se jaz odločal, samo naenkrat niso mel več pogodbe in sem moral na A1. Tam pa katastrofa. Signal poln, net pa k žmigavc on, off, on, off.
    • Mislim ja, da bo tolk energije vložil ... ne vem no. Ja očitno pa je možno, ampak skrajno malo verjetno.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.