BlazX Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober (urejeno) Pozdravljeni, Kupil sem novo Mazdo 3 e-Skyactiv X Exclusive-line (137kW) in me glede na vaše iskušnje zanima katere zavarovalnice so solidne in niso predrage. Kakšna je okvirna cena polnega kasko zavarovanja za tak avto? Nikjer ne najdem nobenega primerjalnika cen zavarovalnic. Sem pa prebral da ni dobro večim zavarovalnicam v preverbo poslati VIN številko ker se to vidi in imaš potem lahko manj popustov? Popravljeno 21. oktober od BlazX 2 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober (urejeno) Pri agentih se pozanimaj ne po netu! Sava je baje ugodna ne pa vedno. Triglav gre nasproti stranki če imaš kak okvirni izračun od Save... 👌Odvisno je od večih stvari.... 🤔 Če že imaš kaj zavarovano pri njih, so popusti itd.... Pa srečno vožnjo, da ne boš rabil kaska.... Popravljeno 21. oktober od Bini Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Sava bo verjetno najbolj ugodna, preveri. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Brane Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Šušlja se da je Grawe najcenejši, če pa pride do škode pa ne vem kako in kaj 2 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 5 urami je BlazX napisal: Pozdravljeni, Kupil sem novo Mazdo 3 e-Skyactiv X Exclusive-line (137kW) in me glede na vaše iskušnje zanima katere zavarovalnice so solidne in niso predrage. Kakšna je okvirna cena polnega kasko zavarovanja za tak avto? Nikjer ne najdem nobenega primerjalnika cen zavarovalnic. Sem pa prebral da ni dobro večim zavarovalnicam v preverbo poslati VIN številko ker se to vidi in imaš potem lahko manj popustov? Srečno vožnjo, velik varnih km Kar Triglav vzemi 👍 Citiraj
dvorjan Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Jaz najboljše pogoje dobim pri Generali, res pa je, da imam zavarovanih 5 vozil. 😃 Pa kot so ti že povedali - nujno do agenta in ne na šalter. Pa ni treba sprejeti prve ponudbe ... reci jim, naj še malo popuste poklikajo. 😃 Citiraj
BlazX Napisano 23. oktober Avtor Prijavi Napisano 23. oktober Hvala za odgovore. Že kličm okol agente pa čakam na najboljše ponudbe Že komi čakam da sprobam novo Mazdo Citiraj
Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 48 minutami je BlazX napisal: Hvala za odgovore. Že kličm okol agente pa čakam na najboljše ponudbe Že komi čakam da sprobam novo Mazdo Super pa kako fotko prlimi... 😉 Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 7 urami je BlazX napisal: Hvala za odgovore. Že kličm okol agente pa čakam na najboljše ponudbe Že komi čakam da sprobam novo Mazdo Že večkrat sem s kom govoril na temo cene zavarovanja vozila in je znal tudi kdo povedati, da je na koncu najugodnejšo ponudbo za zavarovalno polico, dobil (verjameš ali ne), na okencu tehničnih pregledov, kjer pač nimajo nobenih provizij tiste punce in jim je verjetno dokaj vseeno za vse skupaj, hehe. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober No ja. Save ziher ne. Na Savi se max. popust odobri preko sistema, kjer nekdo na drugi strani odobri. In te tvoje punce, ne morejo vsako polico dobiti max. popust, ker ga niti najbolj donosni agentje ne. 2 Citiraj
BlazX Napisano 28. oktober Avtor Prijavi Napisano 28. oktober Sem se nakoncu odločil za Allianz, ker je bila med ugodnejšimi. Drugo leto bomo pa spet vidl kako bo. Hvala še enkrat vsem za pomoč Sem se navozil za vikend in je tale Mazda res super za vozt Še par slikc null 6 2 Citiraj
Bini Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober Pred eno uro je BlazX napisal: Sem se nakoncu odločil za Allianz, ker je bila med ugodnejšimi. Drugo leto bomo pa spet vidl kako bo. Hvala še enkrat vsem za pomoč Sem se navozil za vikend in je tale Mazda res super za vozt Še par slikc null Sama eleganca jo je.... 👌🤗😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.