Skoči na vsebino

Pnevmatike Nexen 205/60/16 zimske

Ustvari kratki URL


toto89

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • @Boss i meni je čudno. Tatin prijatelj je ostavio Mercedes u servisu. Zaboravio je ostaviti ključeve od auta. Kada je došao po auto, uredno su sve naplatili, a auto takli nisu. Tko kaže da u mazda servisu isto nisu muljatori? Nikad nećemo znati punu istinu. Treba u autu ostaviti skriveni mp3 snimač. Znakovito je da se auto nije počeo kvariti nakon trečeg ili četvrtog servisa. Tada muljanje ne prolazi jer Austrijanci*, kako bi odobrili naplatu preko garancije, analiziraju sve do detalja. Peti servis (zadnji pod garancijom) je put u Eldorado. Kod idučeg servisa Austrijanci više ništa ne pitaju. Sve troškove snosi vlasnik.   Znate kako ide preuzimanje auta nakon servisa. Dobijete hrpu papira za potpisat. Potpišete bez da detaljno čitate. Danas, 3 tjedna nakon servisa, vidim stavku: Aditivi  20€.   Niti sam ih tražio niti su ih spomenuli. Vrlo jadno.   * Centrala za Hrvatsku je u Austriji.
    • Pri trenutnih temperaturah zunaj mi še ni potrebno ogrevati.... 🤗 Sem jo pa pred cca 14timi dnevi, ko se je za par dni ohladilo malo zalaufal in res hitro ogreje za stopinjo, dve... 🤗 Kako bi bilo pozimi pa ne vem.... 🤔
    • @Scr3am   Vprašaj kateregakoli strojevodja,ki ima izpit za KISS-a...kako kaj klima v kabini🥶...ki si deli zunanjo enoto z klimo prvega potniškega oddelka za kabino... Ti bo dalo za misliti.
    • Imaš dve slike od zunaj...ta izolacija je še od prej...baker z izolacijo,odtok kondenza (32mm fi kanalizacijska),odvod kondenza zunanje enote (samo če greješ pozimi pri minusu) in kabel za štrom je vse še od prej...Januar 2018 Izolacija pa ni nič preperela...povečaj😉  Vse je odvisno od tega,al je speljana pod pokrov al ne...k če ni,pol pada gor dež,zmrzuje,in jo razdrobi. Podobno je na moji toplotni črpalki...bom slikal,in objavil....tudi moram še zrihtati😅...ma. nikoli ni konec,zmeraj se kaj najde🥺 Si imel prav...midva sva dober tim😄😉👍   Ob priliki,če boš kaj preklopil,k sedaj se ponoči že malo ohladi...mal napisi kako greje...marsikdo je verjame,kako dobro to dela...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.