Janez007 Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 pred 44 minutami je Alex napisal: Sem slišal ja same pohvale za Hondin dizel. Ga je imel kolega. Drugače pa mi ni jasno, kako mu je zmanjkalo moči? V kakem smislu oziroma v kakšni situaciji? 🤔 Ko zmanjka časa za šaltanje in preostane edino, da pohodiš do konca Citiraj
Alex Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 pred 2 minutama je Janez007 napisal: Ko zmanjka časa za šaltanje in preostane edino, da pohodiš do konca Zato pa obstaja ročni menjalnik. 😉 Citiraj
Janez007 Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 pred 26 minutami je Alex napisal: Zato pa obstaja ročni menjalnik. 😉 Ja, moraš znat, jaz se v kritični situaciji nisem upal riskirat ... če ne bi šlo idealno v eno višje (verjetno sem imel v 3-ti, ker je bilo malo klanca), bi se lahko še bolj zafrnil. Citiraj
dvorjan Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 pred 3 urami je bajsi6 napisal: 15 let vozim dizle, večinoma po Ljubljani. Kratke razdalje, veliko prižiganj in ugašanj avta. Redni servisi na 15000 km. NIKOLI nobenih težav, ki se jih tukaj non stop omenja. Ja, pa ne voziš enega dizla 15 let. Sicer bi že naletel na težave. Nov avto bo to toleriral par let, več pa ne. 3 Citiraj
bajsi6 Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Imaš prav. Nikoli enega 15 let. Vedno sem kupil 4 leta starega in ga vozil pet let, potem pa spet od "začetka". 3 Citiraj
Alex Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 pred 2 urama je bajsi6 napisal: Imaš prav. Nikoli enega 15 let. Vedno sem kupil 4 leta starega in ga vozil pet let, potem pa spet od "začetka". Dizel je zakon. 👍 Citiraj
SpEkTr Napisano 26. november, 2024 Prijavi Napisano 26. november, 2024 On 11/22/2024 at 10:58 AM, godlike said: Vedno se primerja, na tem forumu, atmosferca bencin s turbo dizlom. Dajte prosim primerjat enako. Če primerjaš atmosferca, ga daj s SDI in podobnim. Če pa turbo dizla, ga prosim s turbo bencincom. Vse ostalo je norost. In seveda prosim podobne kubikature. Ne moremo, oz je brez predmetno, ker v evropi žal ni 2.5T motorja tko da...Če bi bil, bi dobršen del dizelašov na forumu prešaltali tja ,vključno z menoj 4 Citiraj
godlike Napisano 26. november, 2024 Prijavi Napisano 26. november, 2024 2.0T in več ima konkurenca. Samo s takišnim si dobil bolan stroj. To si z lahkoto tudi pod 6s do 100km/h. 1 Citiraj
Alex Napisano 26. november, 2024 Prijavi Napisano 26. november, 2024 pred 8 urami je SpEkTr napisal: Ne moremo, oz je brez predmetno, ker v evropi žal ni 2.5T motorja tko da...Če bi bil, bi dobršen del dizelašov na forumu prešaltali tja ,vključno z menoj Tudi benzinar šestak. Pa ga ni pri nas. 2 1 Citiraj
mazdaman Napisano 24. januar Prijavi Napisano 24. januar dne 25. 10. 2024 ob 10:29 je Slivka napisal: Motor je nov na tržišču, zato z gotovostjo ne more nihče nič povedat. Je pa dejstvo, da dizel mora imeti pravo delovno temperaturo, da vse deluje, kot je prav. In velik motor potrebuje veliko časa, da se segreje. Zato bi ti za zmerno do pretežno kratke vožnje tudi jaz odsvetoval dizla, sploh tako velikega... Kaj pa je zate 'krajša vožnja'? Za mene je 'krajša vožnja' kakšnih 25 do 30 km v eno smer. Pa zate? Slavko, motor se segreje prej kakor se je v CX-5, mogoče zato ker ima 6 cilindrov in ti odvajajo več toplote Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 7. februar Prijavi Napisano 7. februar dne 26. 11. 2024 ob 11:50 je SpEkTr napisal: v evropi žal ni 2.5T motorja, če bi bil, bi dobršen del dizelašov na forumu prešaltali tja ,vključno z menoj Js sm tut en izmed teh 🙂 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.