etcho Napisano ponedeljek ob 07:52 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:52 (urejeno) pred 28 minutami je Alex napisal: V glavnem-dol s holobom. Mogoče se ti želja uresniči. 😁 Popravljeno ponedeljek ob 07:54 od etcho 4 Citiraj
AmpeR Napisano ponedeljek ob 12:51 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:51 Pri meni pa iz 11€ na 45€. V službi sem prejel zanimivo reklamacijo glede nove omrežnine. Pritožil se je stanovalec v bloku, ker ne more spati. Pravi, da zdaj je prekomeren hrup saj vsi sosedje ponoči vrtijo pralne stroje, sušilce, pomivalce, voda se pretaka po otokih .... Sem ga naslovil na agencijo za energijo😁 Baje po novem letu (2.četrtljetju), ko dobavitelji sprostijo regulacijo cene energije, se bo račun povečal za energijo x 2. Še dobro, da holob pri omrežnini blokira plačilo spte in ove. Pol bomo še jokali. 3 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 14:45 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:45 Za mojih 5€ več se ne splača jokat.... 😂😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.