Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vprašanje kaj pomeni tovarniško v tem primeru? Če to pomeni, da pride s tovarno brez kljuke, potem jo pa uradni serviser zmontira, je lahko še slabše kot če peljem h Kogovšku recimo.
-
Lahko je biti družboslovec in soliti pamet tehnikom in inženirjem. Eni to kupijo, jaz ne.
-
V zvezi z vlečno kljuko: Postopek homologacije za z novo cx30 dobavljeno vlečno kljuko iz Mazda kataloga sem moral ob prvi regstraciji vozila v letu 2023 izvest sam (leta 2022 enako), res pa je, da sem vse papirje za to kljuko dobil z novim avtomobilom. Postopek namestitve kljuke se izvaja na pooblaščenem servisu (običajno tam, kjer kupiš avto) in mora biti pravilno izveden. Ko sem imel pri novem avtu precej hude elektro probleme je sum padel tudi na namestitev kljuke in so fantje še enkrat podrobno pregledali elektriko v zvezi s kljuko. Namestitev Mazda kljuke se lahko izvede tudi kasneje (ne nujno takoj pri novem vozilu)
-
Dobra Estimated Price $1,028,580 Subject to change Taxes and installation not included Est. Annual Maintenance $8,830 na koncu pa Order with Card