astor Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober Pozdravljeni. Danes je v Slovenijo prišla moja Mazda CX-60, ki jo je pripeljal kolega iz Nemčije (mislim pa da je celo iz Danske). Avto je letnik 2023, prevoženih 13.000 km in načeloma vse O.K. Oprema kot v Sloveniji Homura, torej gretje in hlajenje sprednjih sedežev, gretje zadnjih sedežev, mrtvi koti, aktivni tempomat, kamera.... , poleg še električno strešno okno, vlečna kljuka, skratka skoraj VSE. Potem pa ŠOK, avto nima električnega zapiranja prtljažnika, ampak ročno???? Ne morem verjeti, avto ima od opreme praktično vse kar je mogoče, nima pa električnega zapiranja in odpiranja prtljažnika??? Ali kdo od vas slučajno ve, ali se da do vgraditi naknadno? Sem klical na Selmar Celje in so mi rekli da to ni mogoče, ker bi bila potrebna tudi menjava ključa. Ali je možno kakšna "after mark" vgradnja? Razumem da potem to ne bom imel na ključu, ampak da bi bilo električno odpiranje vsaj na gumb pri samem prtljažniku. Če ima kdo kakšno idejo, ali pa če kdo to celo zna narediti bi RES PROSIL za pomoč. Hvala vam za vse informacije in za vašo pomoč 2 1 Citiraj
Jest Napisano 28. oktober Prijavi Napisano 28. oktober Izgleda je to ena od tistih, ki so se prodale takrat, ko je bila kriza z dobavo teh mehanizmov za električno odpiranje zadnjih vrat… Pomoje je nadgradnja res verjetno stroškovno prevelik zalogaj, da bi se to splačalo… Gre za dizla ali PHEV? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
astor Napisano 28. oktober Avtor Prijavi Napisano 28. oktober pred 29 minutami je Jest napisal: Izgleda je to ena od tistih, ki so se prodale takrat, ko je bila kriza z dobavo teh mehanizmov za električno odpiranje zadnjih vrat… Pomoje je nadgradnja res verjetno stroškovno prevelik zalogaj, da bi se to splačalo… Gre za dizla ali PHEV? PHEV Citiraj
gregor2137 Napisano 29. oktober Prijavi Napisano 29. oktober Bodi srečen, da tega nimaš...se vsaj ne more pokvarit 3 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. oktober Prijavi Napisano 29. oktober pred 20 urami je astor napisal: Ne morem verjeti, Včasih je treba kakšno stvar tudi na roke naredit. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Agerg Napisano 29. oktober Prijavi Napisano 29. oktober Mene je pri 6-ki tudi presenetilo, da nima tega od opreme, ker je imela vse ostalo skoraj. Je pa res, da ne skačem več s toliko polnimi rokami do prtljažnika avta, kot sem pri Meganu, ko sem non stop nekaj metal ven pa notri, ko so bila glavna dela na hiši. Niti ne pogrešam pri Mazdi. 1 Citiraj
ignacij Napisano 29. oktober Prijavi Napisano 29. oktober Jp tud meni sta v moji M6 čudni 2 stvari: - ročni prtljažnik - brez funkcije daljinskega odpiranja oken Vsa mogoča oprema, teh 2 osnovnih for pa nima. Citiraj
Alex Napisano 29. oktober Prijavi Napisano 29. oktober Zato pa imajo naše premium cx30 to serijsko. To je ena izmed nepogrešljivih stvari na avtu. 😉 1 2 Citiraj
Janez007 Napisano 29. oktober Prijavi Napisano 29. oktober (urejeno) Jaz bi imel pa še ročno zavoro najraje pravo ročno ... ko se spomnim na tisto CX-3, ki ji niso znali popraviti električne ročne zavore. Popravljeno 1. november od Janez007 4 1 Citiraj
godlike Napisano 30. oktober Prijavi Napisano 30. oktober pred 9 urami je Alex napisal: Zato pa imajo naše premium cx30 to serijsko. To je ena izmed nepogrešljivih stvari na avtu. 😉 Imam skoraj vso možno opremo na Focusu, razen sunroofa, 360° parkirnih, vzratne kamere in električnega prtljažnika. Med drugim, se mi zdi, da mi električni otežuje pakiranje do zadnje centimetra, ker ne moreš na roko probat, če še lahko zapreš. pred 8 urami je Janez007 napisal: Jaz bi imel pa še ročno zavoro najraje pravo ročno ... ko se spomnim na tisto CX-3, ki ji niso znali popraviti električne ročne zavore. Ročna ročna je zakon. Žal imam samo na enem. 2 Citiraj
Liuch Napisano 30. oktober Prijavi Napisano 30. oktober @astor Sem jo danes videl v živo. Lepa... pa še barve je ta prave 😉 Čestitke za nakup in varno vožnjo. 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 1. november Prijavi Napisano 1. november @astor čestitke za nakup, naj ti dobro služi Glede prtljažnika…kaj je pa pisalo v opisu vozila pri vozilu, da ima ali da nima el.prtljažnika? 1 Citiraj
MPero Napisano 2. november Prijavi Napisano 2. november @astor, srečno vožnjo in veliko užitkov z novim avtom! Citiraj
mazdaman Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Moja je 2024 in dokler ni nov avto bil pri trgovcu se ni vedelo ali bo imela elektricni prtljaznik, ker kot je Jest rekel so bile tezave z el komponentami, saj obstaja tudi video od Schusterja ko ugotavlja, da je dobil v salon avte ki imajo spet el. Odpiranje. Na zacetku so jih imele samo novinarske ostale pa ne. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.