Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Mazda Production and Sales Results for September 2024 and for April through September 2024

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazda drsi v Evropi... 20% padec prodaje. No ja sej kej novega za ponudit itak ni. Neki rebadgingi, SUV-ov da ti gre na bruhanje. Vse ostalo razen Mazde 3 ma pa oreng brado Mazda 2 in MX-5 sta stara skoraj 10 let, še celo trojka ima skoraj 6 let za sabo. Kaj je pa pol še drugega na voljo, kar ni SUV? Kurckej.

33112_1.png

Napisano
pred 31 minutami je Boss napisal:

Mazda drsi v Evropi... 20% padec prodaje. No ja sej kej novega za ponudit itak ni. Neki rebadgingi, SUV-ov da ti gre na bruhanje. Vse ostalo razen Mazde 3 ma pa oreng brado Mazda 2 in MX-5 sta stara skoraj 10 let, še celo trojka ima skoraj 6 let za sabo. Kaj je pa pol še drugega na voljo, kar ni SUV? Kurckej.

Skoraj vse znamke imajo vpad prometa. Razen kake toyote in dacie. Razlog so previsoke cene novih avtomobilov nič drugega. 

Napisano

Če sem prav razbral iz zgornjih podatkov se CX-30 sploh ne izdeluje na Japonskem..... :whatever:🥴

Napisano
pred 25 minutami je Alex napisal:

Skoraj vse znamke imajo vpad prometa. Razen kake toyote in dacie. Razlog so previsoke cene novih avtomobilov nič drugega. 

Cena je seveda faktor in zato rinejo s SUV-i, da ja lahko še vsaj tri jurje dajo gor na ekvivalentno klasično različico oblike. Folk ma pač počas tega dovolj, al boste delal avte kot si jih želimo za sprejemljiv denar (to ne pomeni poceni, ampak z ustrezno ceno, ki ni enaka zlatarski) al jih pa pač ne bomo kupovali.

Tukaj ni treba bit nič bolj pameten in če si ljudje želijo limuzine za sprejemljivo ceno s klasiko jo mora proizvajalec ponudit. Ne pa da te prepričujejo, da rabiš EV SUV težak skoraj tri tone za 60-70k€. Ker če ne kupiš tega si svinjuhar in antiekološki egoist. Odvratni so v tej agendi in zdaj, k jih tepe zaradi teh abotnih odločitev so pa spet ljudje krivi in ne odločitve vodstev koorporacij in vlad držav ter EU-ja.

To je isto k v ZDA, ko folk ne gre gledat LGTBQXYZ-neki femenističnih filmov pa razlagajo da so krivi vsi moški, ker da imamo homofobne šovinistično mizonogistični način razmišljanja.

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Še dobro da so še crossoverji...😉

Kr tolaži se 😜

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 43 minutami je Boss napisal:

Cena je seveda faktor in zato rinejo s SUV-i, da ja lahko še vsaj tri jurje dajo gor na ekvivalentno klasično različico oblike. Folk ma pač počas tega dovolj, al boste delal avte kot si jih želimo za sprejemljiv denar (to ne pomeni poceni, ampak z ustrezno ceno, ki ni enaka zlatarski) al jih pa pač ne bomo kupovali.

Tukaj ni treba bit nič bolj pameten in če si ljudje želijo limuzine za sprejemljivo ceno s klasiko jo mora proizvajalec ponudit. Ne pa da te prepričujejo, da rabiš EV SUV težak skoraj tri tone za 60-70k€. Ker če ne kupiš tega si svinjuhar in antiekološki egoist. Odvratni so v tej agendi in zdaj, k jih tepe zaradi teh abotnih odločitev so pa spet ljudje krivi in ne odločitve vodstev koorporacij in vlad držav ter EU-ja.

To je isto k v ZDA, ko folk ne gre gledat LGTBQXYZ-neki femenističnih filmov pa razlagajo da so krivi vsi moški, ker da imamo homofobne šovinistično mizonogistični način razmišljanja.

Limuzine so pase in edino v kaki Turčiji in Bolgariji jih bi še kupovali. Zato jih pa vse znamke umikajo ker ne gredo več  v promet. 

Dobro,nekatere znamke vztrajajo še  s karavani, ki pa so vsi že 50K€

plus. Tako, da se bo kmalu tudi ta barka ustavila in bodo izdelovali karavane le še za vzorec. Bodočnost so:

-mali suvi,

-srednje veliki suvi.

in veliki suvi. Vse ostalo bo eksotika z (pre) visokimi cenami. 

Napisano

Govorim o avtih, ne direktno klasične limuzine... tja spadajo vse od klasike hb, shootingbrake, karavan. Vse kar je vitko elegantno ne pa teli bajski od SUV-ov. Mater jaz 100x raje pogledam za eno z normalno postavo kot pa za slonico z ritjo kot tridelna omara. Ja ne vem no men pač to ne zgleda in res ne vidim nobene lepote v teh buškastih oblikah pa naj bo to al na teticah al pa na avtih.

Jebat ga, mogoče sem pač čuden, ampak estetika je al je pa ni.

• Začuden 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Recimo da me sosed iziva, se dela iz mene norca, zida blizu moje meje ... Ga imam pravico ustreliti? 
    • Rusija ima vpliv na tri četrt Afrike baj de vej. Nima pa vojaških baz, ker jih nihče v Evropi ne mara razen orbančka in pol Balkana. Pri ostalih  so nezaželjni.  Jih pa imajo tam, kjer imajo somišljenike- v diktaturah po svetu.  Pa se pol trepljajo en drugega po hrbtu in si dajejo korajžo, ker povsod tam kršijo človekove pravice. 
    • Toliko vsi nekaj govorijo o snegu in menjavajo gume, da sem še jaz na vrhu hriba zamenjal gume. Za vsak slučaj sem še verige za vse štiri gume dal v keson. Pa še vitlo sem preveril. Za vsak slučaj...        
    • Ne vem, verjetno enako kot pri tistih, ki so mislili, da je Rusija papirni tiger in da samo brezveze bevska in da lahko rineš NATO in ZDA rakete na njihove meje pa ne bo nič ukrepala.   Take zadeve se zgodijo ko velesile rinejo ena v drugo. Nekoč ZDA rakete v Turčijo pred nos SZ, nakar je odgovorila Rusija z raketami na Kubo pa je ZDA znorela in je bil svet le korakec pred jedrsko vojno.   A resno mislite, če bi Kitajska al pa Rusija začela večati vpliv in povezave z Mehiko in jo zvabila v vojaško zvezo, ki bi pomenila baze in rakete na pragu ZDA, da bi jih ta samo gledala in kimala, da je vse v redu? Ne resno, vprašam pa je Mehika čist suverena država in bi to lahko naredila.     Ne vem kaj se tudi dogaja, da ima Rusija "samo" 10 vojaških baz izzven svojega ozemlja pa še to nedaleč stran od Rusije, ZDA pa kar 750 v 80 državah od tega veliko prav v bljižini Rusije. Verjetno to tudi ni grožnja, al se motim pa moramo vsi kimat, da je to OK. Tko, da kdo se obnaša bolj agresivno je bolj retorično vprašanje kot pa dejansko.
    • Kaj naj si mislim o predsedniku države, ki je še 1 teden pred agresijo javno trdil, da ne namera napasti sosednje države? @Boss, kaj se je zgodilo v tistih nekaj dneh, da si je premislil?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.