Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Mazda Launches Redesigned Corporate Website

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Ti bom kar jaz. Res sem to kar praviš, le da nisem mona, kot bi rekli Primorci, da puščam šolde našim pohlepnikom (vsem po vrsti). Zato pa 95% tehničnih stvari kupim preko spleta po Evropi, nekaj pri nas, ko so kake akcije, špecerije nekaj pri nas, večinoma čez,  smučanje in dipusti tujina, ker se veliko bolj splača, pa tudi nudijo ti več. Še 6-ko sem kupil v Nemčiji. Naslednji avto bo tud najbrž iz tujine. Kaj imamo pri nas drugačnega kot imajo v tujini? Imamo lepšo pokrajino, boljšo hrano, lepše vreme, imamo boljše športnike, imamo manj kemtrailsov, manj cepljenih, manj velikih lopovov v zaporih,imamo  neresno trenutno politiko. In kar je najpomembnejše  -  imamo moderno pretočno avtocesto.   
    • Dobr, da sem dal očala gor, ker sem najprej prebral parazit proti parazitom pa me je kr zvilo.
    • Jap, ko je jači. 💪
    • Penzionisti proti penzionistom
    • Vidiš, boš pa štoparke redno pobiral. 😃 In prtljago. 😃
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.