Slivka Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november Fantje, ni pošteno. Edino moji oglasi so tipa "podarim", vsi ostali pa ste samo na denar mahnjeni... Kakorkoli, jaz spet podarjam. Tokrat otroški stolček. Če pa koga spodbudim in se odloči, da podari kakšnega Mazdinega dizelaša, se pa priporočam... 6 1 Citiraj
Janez007 Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november pred 25 minutami je Slivka napisal: Fantje, ni pošteno. Edino moji oglasi so tipa "podarim", vsi ostali pa ste samo na denar mahnjeni... Kakorkoli, jaz spet podarjam. Tokrat otroški stolček. Če pa koga spodbudim in se odloči, da podari kakšnega Mazdinega dizelaša, se pa priporočam... Čez eno leto boš potem spet novega kupil? 😁 5 1 Citiraj
Boss Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november Ne, zdej bodo počas otroc na vrst, da mu podarijo stolček... tak gugalni. 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. november Avtor Prijavi Napisano 4. november pred 20 urami je Janez007 napisal: Čez eno leto boš potem spet novega kupil? 😁 Mah, a veš, da imaš mogoče celo prav. Pred premikom ure sem se zbujal ob 5:40. Zdaj se zbujam pa že ob 4:40. In kaj naj delam eno uro v postelji skupaj z ženo? Tako, da, ... ... 2 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.