miha20 Napisano 3. november, 2024 Prijavi Napisano 3. november, 2024 Prodam mazda 6 cele desna stran pa spredni konec poškodovan, motor prodan Imam pa motor ki ima zanič spodn del. 2010 facelift Bose Gretje sedežev RVM. Kontakt 041809129 klic ali sms Use dni od 7:00 21:00 ostalo sms Citiraj Če rabiš pomoč piši zs
mazdaman Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke. ker ne vem ali ima enako kakor predFL Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
ffbike Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) Šobe še imaš ter v kakšnem stanju ? Ali so enake kot na cd185 (kolikor sem jaz gledal so) ? Moja še vedno laufa, vendar pri očetu, počasi bo 400kkm, šobe bodo počasi za zamenjati... Javi na zs. Lp Popravek: vidim da imaš posebej oglas za to, javi mi prosim, sigurno veš bolje kot jaz, če pašejo. Popravljeno pred 7 urami od ffbike Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.