scania Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november Pozdravljeni, če že obstaja kakšna podobna tema prosim admina za premik. Zdaj pa k bistvu: ima kdo od članov ali pozna koga, ki ima, ali še boljše pozna kakšnega mehanika ki dela na volvotu. Namreč zanima me na splošno volvo s60/v60 2019+ t5, t4 ali b5 motor, menjalnik poznam aisin 8speed, motorje pa glih ne. Kako je z vzdržljivostjo, napake, udobnost, vzdrževanje. Hvala 🙂 Citiraj
NevLado Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami dne 3. 11. 2024 ob 12:08 je scania napisal: Pozdravljeni, če že obstaja kakšna podobna tema prosim admina za premik. Zdaj pa k bistvu: ima kdo od članov ali pozna koga, ki ima, ali še boljše pozna kakšnega mehanika ki dela na volvotu. Namreč zanima me na splošno volvo s60/v60 2019+ t5, t4 ali b5 motor, menjalnik poznam aisin 8speed, motorje pa glih ne. Kako je z vzdržljivostjo, napake, udobnost, vzdrževanje. Hvala 🙂 zdravo, si dobil informacije? imam kolega, ki volvota vozi do nekega privat serviserja, lahko tam vprašam Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.