scania Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november Pozdravljeni, če že obstaja kakšna podobna tema prosim admina za premik. Zdaj pa k bistvu: ima kdo od članov ali pozna koga, ki ima, ali še boljše pozna kakšnega mehanika ki dela na volvotu. Namreč zanima me na splošno volvo s60/v60 2019+ t5, t4 ali b5 motor, menjalnik poznam aisin 8speed, motorje pa glih ne. Kako je z vzdržljivostjo, napake, udobnost, vzdrževanje. Hvala 🙂 Citiraj
NevLado Napisano 14. november Prijavi Napisano 14. november dne 3. 11. 2024 ob 12:08 je scania napisal: Pozdravljeni, če že obstaja kakšna podobna tema prosim admina za premik. Zdaj pa k bistvu: ima kdo od članov ali pozna koga, ki ima, ali še boljše pozna kakšnega mehanika ki dela na volvotu. Namreč zanima me na splošno volvo s60/v60 2019+ t5, t4 ali b5 motor, menjalnik poznam aisin 8speed, motorje pa glih ne. Kako je z vzdržljivostjo, napake, udobnost, vzdrževanje. Hvala 🙂 zdravo, si dobil informacije? imam kolega, ki volvota vozi do nekega privat serviserja, lahko tam vprašam Citiraj
scania Napisano 15. november Avtor Prijavi Napisano 15. november pred 12 urami je NevLado napisal: zdravo, si dobil informacije? imam kolega, ki volvota vozi do nekega privat serviserja, lahko tam vprašam Zdravo, sem sem, hvala ti 1 Citiraj
sportman333 Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Boš lahko objavil, ko boš imel kaj več info kaj je zdaj s tem kitajskim volvotom🤣 2 Citiraj
FuManchu Napisano 15. november Prijavi Napisano 15. november Bencinski (vsi so turbo) so dobri motorji. Dizli pa ne kaj preveč. 3 Citiraj
scania Napisano včeraj ob 06:25 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 06:25 T5 bencinski motor zakon, B serija v novejših že bolj tako tako. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.