Anit Napisano 3. november Prijavi Napisano 3. november Pozdravljeni. Kupila sem Mazdo CX-60. Barva je prelepa in mi duša ne da, da bi jo peljala na krtače. Prosim za priporočila (Ljubljana- okolica), kje res dobro ročno operejo avto in pazijo nanj. Pri prejšnjemu so mi nazadnje naredili 2 risi z gobo po havbi. Prosim za priporočila. Hvala Citiraj
MazdaBoy Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Priporočam, da sama opereš avto. 🙂 Najbolj sami pazimo na avto, pa najbolj potrudimo, a ne 🙂 3 Citiraj
Janez007 Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november pred 13 minutami je MazdaBoy napisal: Priporočam, da sama opereš avto. 🙂 Najbolj sami pazimo na avto, pa najbolj potrudimo, a ne 🙂 Če bi @Anit objavila še kakšno sliko - ne Mazde, ampak sebe, bi se verjetno javilo več forumašev, ki bi ji zastonj ročno oprali tole CX-60. Hec. 😃 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november Prijavi Napisano 5. november Sicer že več let nisem bil tule, ampak kadarkoli sem bil tam, sem bil navdušen nad izvedbo, ter tudi drugi uporabniki jo hvalijo; Avtopralnica, Baragova 7, Emil Frey - mehke krtače, okolju prijazno WWW.EMILFREY.SI Avtopralnica Emil Frey na Baragovi 7, Ljubljana: odlično pranje z izjemno mehkimi krtačami, nizko porabo vode in okolju prijaznimi čistili. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 6. november Prijavi Napisano 6. november Hvala lepa, moja še ni videla pralnice, mislim avto.... 😁🫣😉 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.