Anit Napisano 3. november, 2024 Prijavi Napisano 3. november, 2024 Pozdravljeni. Kupila sem Mazdo CX-60. Barva je prelepa in mi duša ne da, da bi jo peljala na krtače. Prosim za priporočila (Ljubljana- okolica), kje res dobro ročno operejo avto in pazijo nanj. Pri prejšnjemu so mi nazadnje naredili 2 risi z gobo po havbi. Prosim za priporočila. Hvala Citiraj
MazdaBoy Napisano 5. november, 2024 Prijavi Napisano 5. november, 2024 Priporočam, da sama opereš avto. 🙂 Najbolj sami pazimo na avto, pa najbolj potrudimo, a ne 🙂 3 Citiraj
Janez007 Napisano 5. november, 2024 Prijavi Napisano 5. november, 2024 pred 13 minutami je MazdaBoy napisal: Priporočam, da sama opereš avto. 🙂 Najbolj sami pazimo na avto, pa najbolj potrudimo, a ne 🙂 Če bi @Anit objavila še kakšno sliko - ne Mazde, ampak sebe, bi se verjetno javilo več forumašev, ki bi ji zastonj ročno oprali tole CX-60. Hec. 😃 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2024 Prijavi Napisano 5. november, 2024 Sicer že več let nisem bil tule, ampak kadarkoli sem bil tam, sem bil navdušen nad izvedbo, ter tudi drugi uporabniki jo hvalijo; Avtopralnica, Baragova 7, Emil Frey - mehke krtače, okolju prijazno WWW.EMILFREY.SI Avtopralnica Emil Frey na Baragovi 7, Ljubljana: odlično pranje z izjemno mehkimi krtačami, nizko porabo vode in okolju prijaznimi čistili. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 6. november, 2024 Prijavi Napisano 6. november, 2024 Hvala lepa, moja še ni videla pralnice, mislim avto.... 😁🫣😉 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.