Skoči na vsebino

Računalnik- popravilo mazda 6 2.2.2009 letnik.136kw

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Poz.

Mene zanima če kdo v slo. popravlja racunalnik.Meni so rekli da je sel modem in da bo kostal okoli 2.800 evrov.Mene zanima če kgo ve za kaksnega mehanika ko to zadevo obvlada.Prosil bi ce kdo kej zna ali priporoča.hvala.poz.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zakaj ne narocis novega? Original rabljen od istega avta (razbitega). Tako sem jaz pred leti naredil na ocetovi sestki, ko se je zaletel in ni bilo nobenih problemov. Uradni servis je samo racunalnik "uparil". 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To imaš pa res smolo, ker jih je res zelo malo, ki bi imeli težave z računalnikom. Kakorkoli, vem, da je zoprna situacija, ampak - brez naglice! Na servisih so nekajkrat rekli, da je kakšen avtomatski menjalnik treba zamenjat z novim, pa je na tem forumu mož, ki ga je "spravil k pameti" za 400€... 

Če je šel računalnik - v kakšnem stanju je avto? Je vozen?

Lahko ta računalnik kam dostaviš?

Je računalnik še v avtu in je treba cel avto z avtovleko selit?

Kje sploh je avto?

Je res računalnik napaka?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.