M-Fan Napisano 8. marec, 2006 Prijavi Napisano 8. marec, 2006 ?e dolgo se spra?ujem in ?akam, da bo pri?la ven kak?na "velika mazda." V mislih imam Xedox 9. Zakaj ni novega modela? Ali pa je in jaz pa? ne vem.. :ne vem: Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
poky Napisano 8. marec, 2006 Prijavi Napisano 8. marec, 2006 Trenutno sta ?e vedno najve?ji Mazda 6 in pa 5,kot enoprostorec.Ve?jih limuzin,kot neko? Xedos 9,pa ?e ni na vidiku! ?koda..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
M-Fan Napisano 8. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2006 Ja, meni se zdi isto..... Prav zanima me kak?na bi bla recimo Mazda9... A mogo?e kdo ve ?e se slu?ajno kaj obeta? Vsaj kak?en koncept...... Meni je tale recimo zelo v?e?: ?e bi bla naslednjica te v smeri Mazde6, mislim da bi bila zelo zanimiva. Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
mazda-mx3 Napisano 8. marec, 2006 Prijavi Napisano 8. marec, 2006 hehe...millenia...a ni to ljubezen nase wildcat? meni je tudi lepa lepa... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Marko_mx-3 Napisano 8. marec, 2006 Prijavi Napisano 8. marec, 2006 Kaj bi ti rad kak?nega velikana kot je Mazda 929 Citiraj
M-Fan Napisano 8. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2006 ja ta je tut uredu, sam da bi bla brez spojlerju Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
David Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Milenia mislim da nebi mogla zamenjat 6ke.... je prevelika.... way too big...... :ne vem: LP david Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Milenia mislim da nebi mogla zamenjat 6ke.... je prevelika.... way too big...... :ne vem: LP david david, M-fan je po vsej verjetnosti mislil na millenio z oblikovnim trendom M6 Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
M-Fan Napisano 9. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2006 david, M-fan je po vsej verjetnosti mislil na millenio z oblikovnim trendom M6 To sm mislu ja. Sej j ql Kua praute da ne bi bla lepa? A, a, a? Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
YavarYe X6V6 Napisano 12. marec, 2006 Prijavi Napisano 12. marec, 2006 hehe...millenia...a ni to ljubezen nase wildcat? meni je tudi lepa lepa... Tako by the way millenia je Xedos 6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
makaveli Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Js sm se pa furo s tako xedos-9-ko, al milenio,kokrkol ji ?e pa? pravte. To pa je gospod avto!!! ?e bi mel kej vlkega, pol bi blo to gotovo v o?jem izboru.Luksuz,udobje...Pa folk se obra?a za tabo,ko za Pamelo Anderson. Res ?koda,da ni? kej podobnega ne spravijo vn. Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.