Skoči na vsebino

Nakup e-skiroja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Razmišljam o nakupu skiroja, ima kdo kak dober predlog za izbor skiroja do 1000€ in doseg naj bi imel vsaj 60km.

Na kaj je potrbno biti pozoren itd.... 🤔

Napisano

Precej nevarna zadeva. Sodelavc bil zaradi padca v komi par dni. Imam raje peš Hondo ali kolo.

• Všeč 5
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Za "normalno" vožnjo bi ga imel za po kolesarskih poteh tu okoli do Šentjurja in mogoče do Celja, da ne vžigam avta za 3,4km.Fino pa bi bilo, da zdrži do Celja in nazaj, če se tako odločim. Nekaj sem že gledal a bi vseeno mogoče imel kdo kak dober predlog ali nasvet kaj bi bilo najboljše kupit, ker tega dreka je kolikor hočeš... :nevem:Kolo pa tako imam za daljše fure. 😉

Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Precej nevarna zadeva. Sodelavc bil zaradi padca v komi par dni. Imam raje peš Hondo ali kolo.

Men pa bratranec in to celo ne na električnem. Šel s hitrostjo pešcev in spregledal malo razpoko, ga je kapultiralo čez balanco in nato urgenca in dva dni hospitalizacije. To je tako nevarna zadeva, da verjetno ni druge podobne.

33112_1.png

Napisano

Sej to sem hotel napisat, da se hude nesreče dogajajo pri normalni vožnji. Sodelavc je zapeljal na jašek in kolo je padlo vmes v odprtino. 

Katapult naprej in z glavo v robnik pločnika. Dohtar rekel, da ima srečo večjo k pamet da je živ ostal. Prodal takoj skiro.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

Men pa bratranec in to celo ne na električnem. Šel s hitrostjo pešcev in spregledal malo razpoko, ga je kapultiralo čez balanco in nato urgenca in dva dni hospitalizacije. To je tako nevarna zadeva, da verjetno ni druge podobne.

Mora imeti dvojno vzmetenje, večja kolesa in ta napihljiva, da gre lepo čez jaške in udarne jame. Zato pa sem napisal do 1k€, dodam pa lahko še to, da pod 500€ nisem našel nič pametnega. 

Upam, da je kak maher za skiroje tukaj, da se bom lažje odločil za pravega..... 🤗🤔😉

Napisano

Osebno, če bi kdaj "moral" kupovati kej takega za sebe, pod 12 col kolesi in spredaj vzmetenem sploh ne bi gledal.

Sem 2x sprobal tako zadevo z manjšimi kolesci pa me je blo oreng strah. Ta drugič sem relativno počasi poskušal prepeljat montažnega ležečega policaja pa je blo malenkost do tega, da bi se že tam razpadel po cesti. Sej mogoče kasneje dobš več rutine, ampak z več rutine pa tudi zbranost pada... tko da Bini, good luck, če resno misliš. Ne vem škoda bi te bilo.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Jaz bi kaj taksnega priporočal, se pelje tudi na gas, kot skiro, samo bolj varen je. Mora pa biti international version, eu version ne podpira gasa

WWW.ADOEBIKE.COM

ADO A20+ Folding Electric Bike has a powerful motor, plus a decent max speed and range at a fair price. It folds up for public transit rides and storage as well.

Čeprav na mimovrste za nek drug model nakazujejo, da se lahko kupi ročica za gas

https://www.mimovrste.com/elektricna-kolesa/a-dece-oasis-ado-a20-air-smart-elektricno-100143424174

Popravljeno od tomzel
  • Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Zadnjič sem peljal sina v bolnišnico v Izolo. Ko sem ga čakal zunaj, je sedel zraven mene en tip  z vratom v gipsu. 

Povedal mi je, da je zapeljal v luknjo na pločniku, naredil salto čez skiro in pristal  na vratu. Skratka, rekel je, da bo storil prvo, ko pride domov, da ga bo razsekal na sto kosov. 

• Všeč 3
  • Začuden 2

Napisano

A ti to resno? Tole je za nore čapce, da se pobijejo.:nevem: 60km/h wtf ?zmeden?

33112_1.png

Napisano

Sodelavec ima čelado od Timija Gajser, pa mu ta hudič gre 100+ na uro... Prvi in zadnji pogon. 

Jaz raje mini električni bicikel... 

Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Sodelavec ima čelado od Timija Gajser, pa mu ta hudič gre 100+ na uro... Prvi in zadnji pogon. 

Jaz raje mini električni bicikel... 

Bicikel z 100km/h. To je že električni motor, ker moped ima omejitev 50km/h po zakonodaji.

pred 5 urami je Boss napisal:

A ti to resno? Tole je za nore čapce, da se pobijejo.:nevem: 60km/h wtf ?zmeden?

V LJ imajo problem, ker en pacient objestno (brez čelade) z 60km/h vjuga med avti. Do zdaj mu nič ne morejo....

pred 9 urami je Bini napisal:

Hvala za nasvet in opozorilo. 😉

Škoda, da Mazda nima kaj v ponudbi.... 😁

Potem bi bil atmosferc najverjetneje 😉

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Ma nebi se tako hitro vozil, gre se za to, da je dovolj močan za v hrib in predvsem da ima dobro vzmetenje kar ga pa ta tudi ima... 🤗😉

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Moje mnenje o el. skirojih -> phni u swčo

Je mogoče še kak pametnejši predlog za nakup, črni petek se bliža, ko cene padejo....🤗😉

Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Je mogoče še kak pametnejši predlog za nakup, črni petek se bliža, ko cene padejo....🤗😉

Mal prej jih pa še navijejo za par %:zvizga:

Dobro kupi.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Boss napisal:

Baje so tovrstna vozilca razvili za dokazovanje ali je imel Darwin res prav. 

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

WWW.G-SPORT.SI

Skiro za trike Stunt Pro (High Level), je freestyle skiro, ima PU 110 x 24 mm kolesa, z ABEC 9 ležaji, trdote 88 A, aluminijasta platforma...

Da boš lahko še trike delal 😛

image.jpeg

Napisano

Kje ima elektriko.... 🫣😵‍💫

pred 1 uro je FuManchu napisal:

Mal prej jih pa še navijejo za par %:zvizga:

Dobro kupi.

Cene moraš predhodno poznati... :nevem:

Napisano
dne 17. 11. 2024 ob 10:30 je Bini napisal:

Razmišljam o nakupu skiroja, ima kdo kak dober predlog za izbor skiroja do 1000€ in doseg naj bi imel vsaj 60km.

Na kaj je potrbno biti pozoren itd.... 🤔

Bini, ne kupuj sploh tega. Tko bodo kmalu prepovedal e-skiroje. 

Napisano

Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.