Skoči na vsebino

Nakup e-skiroja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Na starega leta dan, ko me ni bilo doma je prispel e-skiro. Konec tedna ga sestavim in, ko bo topleje se poskusno zapeljem malo na okrog.... :prstgor:

Napisano (urejeno)

Hvala, ampak ne ljubi se mi kar naprej sedet... 😊😉

Popravljeno od Bini
Napisano

Evo, sestavljen in sproban, če dela vse bp, pri kitajcih nikoli ne veš.... 😁

Teh par metrov je bil res dober občutek👌😉. Kaj več napišem, ko bom naredil kaj več km. 😉

IMG_20250103_084518.jpg

IMG_20250104_154241.jpg

Napisano
pred 4 minutami je Bini napisal:

Evo, sestavljen in sproban, če dela vse bp, pri kitajcih nikoli ne veš.... 😁

Teh par metrov je bil res dober občutek👌😉. Kaj več napišem, ko bom naredil kaj več km. 😉

IMG_20250103_084518.jpg

IMG_20250104_154241.jpg

Po pameti...kar nekaj ljudi si je polomilo vratove, ko so zapeljali z njimi v majhne luknje. È skiro= majhna kolesa= lahko veliki problemi. 

Napisano

Da ne boš na naslovni strani Slovenskih novic, al pa v črni kroniki... 

Napisano (urejeno)

Električen je, ne plinski 😉

Saj sem se se jaz isto vprašal......  

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Saj veš, kmet an s hribu doma...

A tista rumena jeklenka je tam slučajno al paše k skiroju?

Paše k skyroju.... :nevem:

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Po pameti...kar nekaj ljudi si je polomilo vratove, ko so zapeljali z njimi v majhne luknje. È skiro= majhna kolesa= lahko veliki problemi. 

Po vsem videnem do sedaj ti skiroji zelo dobro premagujejo podobne ovire, ker so dvojno vzmeteni ima napihljive gume in za zaviranje dvojne diskaste hidravlične zavore. Seveda bo pa kljub temu potrebno paziti na vsa mogoča presenečenja, ki jih lahko doživiš in pričakuješ v prometu... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.