Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazda Mački Pozdrav,

Na Mazdički sem že zamenjal desno prednjo polosovino, ki je pokala, predrta je bila tudi notranja manšeta, mas razmetalo :)

Po menjavi je vse pokanje izginilo in je vožnja res prijetna. Se pa pojavlja čuden zvok pri pospeševanju, najlažje opišem kot VUU-VUU-VUU :) :), ko se odvzame gas je znova normalno. Mogoče preslaba kvaliteta polosovine? Nabavil sem NTY za 211 EUR - popust. Kakšne ideje?

Hvala v naprej. Gregor

Napisano

Prebral sem "Poslovilna Mazda 5", pa mi je bilo čudno, ker si res skrben lastnik svoje 5ke... no hvala bogu, da sem odprl temo in še enkrat prebral naslov

Zna bit, da si res nekaj premalo zategnil

Napisano
pred 23 minutami je NevLado napisal:

Prebral sem "Poslovilna Mazda 5", pa mi je bilo čudno, ker si res skrben lastnik svoje 5ke... no hvala bogu, da sem odprl temo in še enkrat prebral naslov

Zna bit, da si res nekaj premalo zategnil

Hahaha :) Toliko veselja kot nam pa ta avto prinaša, pa že dolgo noben :) Bomo pogledali, če smo kaj premalo zategnili in se javim. Zdaj smo na 352k km in smo naredili tudi redni servis (intervale imam 10-12k km).

Napisano
pred 21 minutami je Gregor Muc-Up napisal:

Hahaha :) Toliko veselja kot nam pa ta avto prinaša, pa že dolgo noben :) 

Verjamem, verjamem. Samo drži se ga in ne delaj traparij, kot sem jih jaz...

pred 22 minutami je Gregor Muc-Up napisal:

Bomo pogledali, če smo kaj premalo zategnili in se javim. 

Tudi preveč privito ni dobro...

pred 23 minutami je Gregor Muc-Up napisal:

Zdaj smo na 352k km in smo naredili tudi redni servis (intervale imam 10-12k km).

Mi smo delali redne servise na 20.000 km (+/- 500 km) in smo zadnji servis naredili pri 340.000, pri 360.000 pa prodali. 

Eeee, če bi prej vedel, bi raje šli v menjavo zobatega jermena kot v menjavo vozila...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.