Skoči na vsebino

Razmak med vijaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Prosim za pomoč. Na žalost sem po sili razmer moral prodati Mazdo CX-3 G120, ampak so mi ostala še 4 alu platišča 16 col. Zanima me koliko je razmak med vijaki in premer luknje kolesa, sem poskušal dat na moj nov avto pa niti ni pasalo, ker kolo niti gor ni šlo zaradi premajhne luknje. V homologaciji tega ni bilo napisanega. Ne vem niti, kako to izmeriti. So mogoče to pravi podatki 5x114.3, sredinska luknja 67.1.

2024-10-26 10.12.45.jpg

Popravljeno od bzajc
  • bzajc je spremenil naslov v Razmak med vijaki
Napisano

Ja, ce me spomin ne vara, je 114.3x5, luknja pa 67.1.
Za vijake sem siguren, za lukno pa ne tolk, al je to, al je pa eno manjsa

Napisano

A na samem platišču pa ne piše?

Skoraj sigurno bi moralo pisati.

Obrni, mal spucaj in nekje je odtis razmerja

Napisano

Tukaj poglej:

https://www.wheel-size.com/

pred 30 minutami je Hixxy napisal:

A na samem platišču pa ne piše?

Skoraj sigurno bi moralo pisati.

Obrni, mal spucaj in nekje je odtis razmerja

CB in razmak ne piše zadaj.

Napisano
pred 2 urama je bzajc napisal:

Prosim za pomoč. Na žalost sem po sili razmer moral prodati Mazdo CX-3 G120, ampak so mi ostala še 4 alu platišča 16 col. Zanima me koliko je razmak med vijaki in premer luknje kolesa, sem poskušal dat na moj nov avto pa niti ni pasalo, ker kolo niti gor ni šlo zaradi premajhne luknje. V homologaciji tega ni bilo napisanega. Ne vem niti, kako to izmeriti. So mogoče to pravi podatki 5x114.3, sredinska luknja 67.1.

2024-10-26 10.12.45.jpg

Na kateri avto ti pa ne grejo🤔

Dimenzije so pa kot si napisal... 👍

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.