Skoči na vsebino

Ima li netko BJ 323F GT?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me da li netko sa foruma ima BJ 323F GT..... Treba mi broj sasije (VIN) kako bi saznao serijske brojeve:

-prednjeg branika,

-maglenki,

-zadnjeg lipa,

-pragova...

Hvala :)

Moze i na PM :)

Guest BrainLess
Napisano

Take mazde nima noben na ?ir?em mariborskem obmo?ju!

Sem se ?e pozanimal kr me kr ma da bi si jo kupil kot naslednjik ba-ja!

Ampak ?e bo ?e res ?elja neustavljiva biom moral kot zgleda v nem?ijo po njo!

Lp

Napisano

Na forumu te izvedbe resda ni zaenkrat.

V Sloveniji sta bile prodani samo dve tak?ni, obe srebrni.

?al nimam informacije kje bi lahko bile. sramezljiv

Odli?en avto in zelo lep na pogled. :bravo:

@Joe: dobi? PM

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zavito okoli rumenih vreč, ki so jih delili letos.
    • Ne vem kje si tole dobil, ampak čedalje bolj imam občutek, da tud na kumunalah ne vedo kaj kam sodi.   Recimo poglej pod črkama E in P kam sodijo spreji   https://snaga-mb.si/wp-content/uploads/documents/abecednik-odpadkov.pdf
    • Resno, dej pejt pogledat kakšne imajo obdavčitve na nakup avtomobilov. Od 69% za male mlinčke do 180% za top end avte. Mazda MX-5 je recimo obdavčena s skoraj 130% davka.   To da se gleda zgolj samo koliko plač je potrebnih za nakup stanovanja ti ne pove kaj dosti, ker moraš vmes tud živet in imaš takih in drugačnih stroškov lahko precej več kot marsikje drugod. Bolj važno je koliko denarja ti ob normalnih nujnih stroških ostane za nakup stanovanja. Bore malo in zato so Danci prisiljeni v najemništvo in ne lastništvo. Upam, da se strinjamo, da je lastnik stanovanja načeloma bolj bogat kot pa najemnik, ki si ne lasti stanovanja in zmeče ogromno denarja v najemnine.   Primer recimo pri tako opevani Švici. Kolegica pred leti spoznala Slovenca, ki je delal v Švici in bil za naše mišljenje bajno bogat s plačo tam nekje 7k frankov bruto. Bil najemnik in dokler sta skromno živela je lahko mel vsak od njiju tud en poceni avto. Potem je pa prišel otrok pa vrtec za 2k frankov, pa prodaja enega avta pa še ni bilo zadosti, ker ona tam ni dobila službe primerne njeni izobrazbi.   Edina rešitev jima je bila, da je on tam pustil službo, sta prišla oba nazaj v Sloveniji se oba zaposlila pri neki banki in sta imela spet oba lahko svoj avto, živela v najemu in tud otrok je bil lepo v vrtcu ter zdaj v šoli.   Kaj hočem povedat - plača na prvi pogled ne pove veliko ali pa skoraj nič, če ne veš vseh ostalih stroškov življenja v določeni državi.   Tko, da razne Danske, Švice ipd zgledajo lepo le kot fasada, ampak kaj je pa za fasado....
    • Vsakumu svoje. Tudi sam imam določene razvade.   Lahko samo povem, da kardiolog prevo to, še ko ti zmerne količine kave dovoljuje. Verjetno bi lahko pridobil uradni izvid, kjer to piše.
    • Tako sranje ni za drugam. Žal. Kdor pa pije to pa naj še zame zvrne en plato🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.