Joe Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Zanima me da li netko sa foruma ima BJ 323F GT..... Treba mi broj sasije (VIN) kako bi saznao serijske brojeve: -prednjeg branika, -maglenki, -zadnjeg lipa, -pragova... Hvala Moze i na PM Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
ReDevil Napisano 9. marec, 2006 Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Takve mazde, sam siguran da nema nitko na forumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainLess Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 Take mazde nima noben na ?ir?em mariborskem obmo?ju! Sem se ?e pozanimal kr me kr ma da bi si jo kupil kot naslednjik ba-ja! Ampak ?e bo ?e res ?elja neustavljiva biom moral kot zgleda v nem?ijo po njo! Lp Citiraj
wildcat Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 Na forumu te izvedbe resda ni zaenkrat. V Sloveniji sta bile prodani samo dve tak?ni, obe srebrni. ?al nimam informacije kje bi lahko bile. Odli?en avto in zelo lep na pogled. @Joe: dobi? PM Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Joe Napisano 10. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2006 Hvala na pomoci .... 2 wildcat: ako saznas sta, samo posalji PM Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.