Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ni ravno AI, ampak tole: https://www.porscheinterauto.net/f/docs/aktualne-ponudbe/skoda-superb-katalog-oprema-motorji.pdf
-
Dvajsetkrat lepo prosim in se ne zgodi nič. Potem povzdignem glas in takoj me vsi sprašujejo, zakaj VEDNO kričim...
-
Hja... A nisi ti Proceeda gledal, ki z dizajn igra na emocije? Zdaj pa pljuvaš čez drzen dizajn. Škode so vsa leta poskubljeni VW-ji. Žal taka je filozofija koncerna. Če ne kupuješ vse opreme, ti je vseeno, ker pač ne želiš tistega kar ima VW. Jaz pravim da so Škode brez dizajna. Nekaj podobnega kot VW-a, samo škatlasto. Za to, da sede čim večji množici. Včeraj sem vozil službenega Golfa. Podvozje na VW-jih je grozno. Daleč od Mazde, Forda, Alfe, Hyundai-ja. Pa pri Hyundai-u lahko rečem da sem 1 mesec vozil i20 s športnim. Seveda z i20n ne bom primerjal. Kolegu pije v novem A5 karavanu preko 10L. Samo za info 😉
-
Od sportman333 · Napisano
Imaš srečo z "normalnimi" najemniki....sam sem imel kot najemnik v lifeu 2 povsem različni izkušnji z najemodajalcem....pri prvem je malo manjkalo da nismo pristali pri odvetniku zaradi vračila are, pri drugem pa bi lahko bil brez pogodbe pa je bilo vse bp....pod črto nikoli več ne bi bil najemnik ali dajal nepremičnino v najem (sem pristaš prodaje kar ne potrebuješ)... -
Se strinjam z zgornjima objavama. Še slika poti nazaj, cca 100 m višinske razlike in hitrejša vožnja cca 125 po avtocesti. Hočem pa s tem povedat, da je poraba zelo odvisna od več dejavnikov, in je lahko v razponu 6-9 l/100km ali celo več.
-