Skoči na vsebino

Najemna pogodba

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moj najboljsi sosed v Kranju je bil Makedonc, najslabši pa Ljubljančan :) :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 52 minutami je jures napisal:

Moj najboljsi sosed v Kranju je bil Makedonc, najslabši pa Ljubljančan :) :)

Vse je možno.... 👍😉

Napisano (urejeno)
pred 16 urami je AmpeR napisal:

Joj kake probleme imam jaz z hišo. Po smrti obeh staršev je hiša ostala prazna. In ni minilo niti 10 dni od pogreba, ko se je na dvorišče prikazal makedonec. 

Daj mi hišo, ta hiša bo moja, daj mi podnajem, ti plačam najemnino, vse kar bom jaz vzdrževal mi ne bo treba plačati najenine.... Bova živela z ženo, pa sin z ženo nosečo, pa sestra.......

Mrš nazaj u makedonijo😤😡

Zdaj je pol leta mimo od smrti in vsak mesec mi nabiva za hišo. Ne morem se ga rešiti...

To ni makedonec, to je priseljenec iz Albanije.

Pa nimam nič proti albancem, ker par iz tega foruma jih je zelo kul, ampak vidim na naši ulici kako so eni ratal posesivni ;) 

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Napisano

100 ljudi 100 čudi, ta je njihov ampak drži... 

Ne vem ali imam res tako srečo ali kaj, da srečam same dobre ljudi od dol.... :nevem:

Napisano

Res je 100 ljudi 100 čudi. Nekateri so res tako posesivni in bi natedili vse (tudi ne moralne zadeve...), da dobijo svoje. Takim žal ni pomoči.

Sicer kolega jih ima v stanovanju in za njega skrbijo bolj kot lastnik. Ampak to je loterijo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.