Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• No vidiš, jaz pa VAG-ine vozim zadnji 25 let kot službena vozila. Tako, da sem prevozil Golfov treh različnih generacij, Passata sem imel skoraj 10 let. Zdaj so pa Škode. Superba prejšnje generacije in zdaj Octavie pa celo Scalo. In dejansko je tu točno ta pregovor najbolj v rabi "Kolk denarja tolk muske".   In ne glede, da jih vozimo različni vozniki vsaj s svojim slogom, napak praktično ni bilo. Edino Passat pri skoraj 300.000km in 10 letih maltretiranja je začel kazat slabosti na DSG-ju. Pa še to ni crknil, ampak je ratal nesiguren. V glavnem, sam osebno na moje izkušnje čez VW in Škodo nimam kaj dosti za povedat slabega. Je pa res, da če bi zase kupoval bi notri bili drugačni motorji, boljša oprema, trše vzmetenje ipd.
    • A ti bo fejst hudo, ko cerkvice ne bodo mogle biti tako osvetljene kot, da majo vsakič koncert al pa fuzbal tekmo? Ne resno, tole svetlobno obremenjevanje okolja, je skočilo iz vseh okvirjev. Ja meni ni všeč, da morajo tole urejat preko zakona, ker očitno ljudje niso dovolj samozavedni kaj je prav in kaj ne.       Drugače pa ni grozno kot se sliši na prvi pogled, tako da ti @Alex ne bo treba prit z e-bikom krožit okoli parlamenta. Vseeno mi je pa seveda všeč kako vas Golob spravlja na obrate, da pol pizdakate v svoji nemoči. Love it
    • Naša Kralja povabljena k Trumpu  FOTO: Kralja k predsedniku - izraz prijateljstva z Viktorjem Knausom | Dolenjski list DOLENJSKILIST.SVET24.SI Kot smo poročali, sta na ponedeljkovo inavguracijo novega/starega ameriškega predsednika  Donalda...  
    • Neka EV jajca vidim po maski🤣
    • No tole mi je pa en grših avtov, ampak je pa bmw🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.