Men je pa to odlična ideja. Recimo že moj sosed ima v sosednji stavbi neke najemnike, ki jih očitno boli kurac ter imajo na hodnilu prižgano luč svetilnosti vsaj 100W starih žarnic. In to gori celo noč na oknu brez zaves, da imam v spalnici avetlo kot podnevi. Pozimi gre, dam rolete dol, poleti pa je fejst moteče. Prošnje pač ne zaležejo ne najemnikom ne najemodajalcu naj ugačajo čez noč mogoče bodo pa zagrožene kazni naredile red.
Pa to je samo moj osebni primer, takih neumnih osvetlitev je ogromno v LJ pa res ni treba da nabijajo celo noč. Pa ne gre tolk za šparanje ampak res je moteče, da vse povsod so v LJ fasade osvetljene z fucking reklamami in drugo kičasto šaro. Te stvari ponoč res ne rabijo goret. Edino obcestne svetilke se mi zdijo, da bi morale ostat ampak bit ustrezno prilagojene, da svetijo samo navzdol.
Ostalo pa... upam, da čimprej.
Mazda pa od 2012 in kaj to zdaj pomeni?
VAG na splošno ni nikoli bil kej dost pionirja ampak je bil precej konzervativen pri novih tehnologijah. Recimo vsi so žli na common rail Dizle, VAG je vztrajal na stari pumpa šoba tehniki. Ampak to je filozofija koncerna kot celote. Se je pa to spremenilo fejst. VW opušča srednji in visoki srednji razred avtomobilov tako, da so se poslovili Arteoni, limo Passat medtem, ko šrecej stavijo v koncernu prav na Škodo, ker edino ta lahko konkurira z ustrezno ceno v tem razredu pa da ni čip plastik fantastik.
Kaj recimo?
Nikoli nisem bil preveč fen Škode, ampak verjemi, da tale Superb je resnično dober. Pejt ga iz firbca pogledat. Men je blo žal, da sem ga šel in zato sem bil en mesec kar malo zmeden in sem že skoraj tošl odprl. Že dolgo nisem imel tistega občutka, da tole bi pa prec imel. Ta močnega TSI-ja seveda, ampak časi so rahlo nepredvidljivi intole bi bil kar pošten požiralec bencina za katerega sam boh ve kolk bo cena čez dve leti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.