Skoči na vsebino

P: Mazda 3 G120 Takumi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hči bo v kratkem prodajala mazdo3.

Je pa G120, soul red, oprema Takumi, prevoženih pa nekje okoli 140.000 km… Letnik 2018... Če je slučajno zanimivo… 

Sem našel celo eno sliko od lanskega marca…

image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 4 urami je Jest napisal:

Hči bo v kratkem prodajala mazdo3 …. Samo je eno leto prestara ;)

čaki kdo je prestara... hči?😜 Hehe, je prerastla trojko.

Pogovarjamo se pa o kakšnem denarju? Naši ta luštni študentki v oddelku je namreč 20 let star citroenček skup padel pa išče nekaj drugega.

33112_1.png

Napisano

Cena je okoli 12.000€ … 

lp

Thomas

image.png

• Jest je spremenil naslov v P: Mazda 3 G122 Takumi
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Če je kakšen interesent za trojko bo samo še ene dva dni na voljo, potem gre v komisijsko prodajo… Novi avto je pripravljen za prevzem in ga gresta v petek iskat…

lp

Thomas

image.png

• Jest je spremenil naslov v P: Mazda 3 G120 Takumi
Napisano
pred 2 urama je Gregster napisal:

A ni to g120?

Res je… sem popravil ;) 

pred 19 minutami je Bini napisal:

Novi je pa.... :whatever:

Mazda 🤗

Zal ne 😢… Cupra Formentor …

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem bil se konzervativen, nvidia je danes najavila da bo spet naslednja generacija kurila 600kW na rack...boga voda   Nvidia's Vera Rubin CPU, GPUs chart course for 600kW racks • The Register WWW.THEREGISTER.COM GTC: Now that's what we call dense floating-point compute  
    • Pozdravljeni. Kupil sem lepo ohranjeno Mazdo 6, 2011, 2.0 bencinarja. Ima 233.000 km, vožena večino po AC. Vse je BP razen sklopka je trda in v vzratno prestavo gre težko. Mehanik je rekel, da sklopka še ni za menjat. Zdej me pa zanimajo morebitne izkušnje. Je lahko še kak drug razlog razen strošene sklopke? Hvala.  
    • Najprej na dvorisce postavi se vso infrastrukturo pa pretvornike, da ne upepeliš avto
    • Dokazano: ABS zmanjsa zavorno samo v enem primeru - na ravnem zaviranju na suhi cesti (mocno zmanjsa), ker je takrat trenje med gumo in cesto vecje od trenja med 'drsenjem' blokirane gume   V vseh ostalih primerih pa jo podaljsa. Na ledu, pesku, snegu, mokri cesti, kot tudi na suhi v primeru krmarjenja med zaviranjem, saj se trenje zmanjsa med gumo in cesto med krmarjenje.   Mas ogromno teh testov.   V snegu pravilom ne izklopis samo abs ampak tud tcs, ce hoces kam priti
    • Res je… sem popravil   Zal ne 😢… Cupra Formentor …
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.