Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

Pa avtohiša se včasih izgovori, da ga je komisijsko prodajala, ne direkt od njih...

Pri avto hiši se pač lahko dogovoriš za garancijo....

Na računu vedno piše kdo ga je prodal.

Napisano (urejeno)
pred 35 minutami je Janez007 napisal:

Na računu vedno piše kdo ga je prodal.

Škoda. 1 mesec nazaj sem stran vrgel takšno kuprodajno.

Avto bil kupljen rabljen v avtohiši. Na računu je pisalo komisijska prodaja v imenu stranke....

Plačilo je bilo izvedeno avtohiši.

Če prav vem, pa za napake odgovarja v primeru komisijske prodaj prodajalec, torej fizična oseba in ne avtohiša.

Popravljeno od godlike
Napisano

Ja, komisijska ... sem že videl nekaj pogodb za avte, ki jih je firma kupila-prepisala na lastnika firme, potem pa prodajala komisijsko. In se izognila določilom Zakona o varstvu potrošnikov, ki velja med potrošnikom in podjetjem, ne pa med fizičnimi osebami. Zanje velja le Obligacijski zakonik, pri katerem je v primeru kršenja pravico potrebno iskat preko sodišča.

Napisano

Jaz upam da zadevo rešim,še čakam sploh niso pogledalo Mazdo tak da zdaj za enkrat čakam,res sem razočaran u te Mazde dizel ker spet sem mećkan upo da so vredu ,sam so kurac da prostiš.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kje so tisti lepi časi, ko je vlada bencin fiksirala na 1 €    V trgovinah, na črpalkah, pri gradnji nepremičnin, itd. po 5-ih letih zapravljamo okoli 50% več, plača mi je šla gor mogoče 10% ...  
    • V Sloveniji naj bi bilo 456 osnovnih šol.    Od tega jih je 229 dobilo obvestilo o bombi...   Al nekdo ne ve, s čim se heca in s čim ne ali pa gre za vrhunskega bombaša s hitrostjo Božička, da v eni noči skrije 229 bomb...   Problem je samo, če je pa eno res nekje skril in jo aktivira. Povsod bo pisalo, da je policija nesposobna, ker so dobili obvestilo pa niso resno vzeli...         Stopnja tveganja nizka; po evakuaciji v 18 šolah pouk danes odpadel | 24ur.com WWW.24UR.COM Več šol in vrtcev po Sloveniji je ponoči prejelo elektronsko sporočilo z grožnjo, da je v stavbi nameščena bomba. Zaradi tega so nekatere zavode zjutraj evakuirali, nekateri so staršem sporočili, naj otrok niti...  
    • Meni ni problem bojkotirati vseh trgovin. Sicer dvomim, da bo kakšna korist, ker trgovci vedo, da nekje je robo treba kupit in da so ljudje preleni ali pa nimajo možnosti zapeljat se do bližnjega kmeta. Ampak, glejte, če se trgovcem vsaj malo namigne, da niso vsemogočni in da bi lahko za 20% znižali marže pa bi jim še vedno dovolj ostalo, sem za.    Ampak tisti predlog iz Bosne in Hercegovine, da bi se v petek izogibali tudi gostinjskim lokalom... Uf, pa če že, no, pa ne ravno na petek...       Hrvati nadaljujejo bojkot. Se jim bo pridružila tudi Slovenija? SIOL.NET Na Hrvaškem bo v petek nov množični bojkot trgovin, so sporočili s potrošniške platforme Halo, inšpektor!. Po uspehu prvega bojkota, zaradi katerega je bil promet hrvaških trgovin minuli petek za polovico...  
    • Slaba novica za voznike SIOL.NET Vozniki lahko v torek pričakujejo zvišanje reguliranih maloprodajnih cen goriv, poročajo Moje Finance.   
    • Konec subvencij - konec veselja...   Predlog: Vsi v Evropi bomo morali prispevati k večji prodaji e-avtomobilov WWW.ZURNAL24.SI Po besedah nemškega kanclerja Olafa Scholza je edini način za ponoven zagon trga električnih avtomobilov uvedba subvencij za njihov nakup po vsej Evropski uniji. O vseevropskih subvencijah naj bi v...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.