Skoči na vsebino

Vzajemna; vzeti denar ALI delnice?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne moreš... sploh ni opcije, da bi vzel 120€. Vse kar je nad 120€ je samo v delnicah kot sem zastopil.

• Všeč 5
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 6 minutami je Boss napisal:

Ne moreš... sploh ni opcije, da bi vzel 120€. Vse kar je nad 120€ je samo v delnicah kot sem zastopil.

Tako je.

Podpis.png

Napisano

ja in če nimaš trgovalnega računa te to pride še cca.30-50€ do leta 2026 ko bo na voljo odkup....(kdor ima pod 120€ je še dobro, ker bo večina vzela denar, veliko jih verjetno sploh ne bo par tistih € in je spet nateg folka in na koncu jim bo iz tega naslova spet ostalo kak miljon, dva....). Če bi izračunal koliko si/smo vplačali preko obveznega zavarovanja v vzajemno in kaj si od tega imel.....hud minus :)

Napisano
pred 5 urami je sportman333 napisal:

Če bi izračunal koliko si/smo vplačali preko obveznega zavarovanja v vzajemno in kaj si od tega imel.....hud minus :)

@Alex bi rekel, samo plus. Ker nas je vzajemna reševala, da zdravstvo ni propadlo .... 😏

Napisano
pred 21 urami je Boss napisal:

Tole zgleda kot neke vrsta prisile.... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.