Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Škoda, da nisi zaplesal. Celo petkovi kolesarji bodo zopet plesali. A tokrat proti golobnjakovim. 😊
    • Se kar strinjam. Lepega dne bom tudi jaz na štromu. Verjetno bo takrat brezstično polnjenje v garaži na tleh....   Ne vem pa kje bo teh 90% dobilo elektriko. Ker nimamo še NEK2. V Sloveniji je bilo lani 1% električarjev, v EU pa 1.7%. https://europeannewsroom.com/sl/v-sloveniji-lani-priblizno-odstotek-elektricnih-avtomobilov/
    • Nope. Obratno je. EV je boljši za 90 % populacije, 10 % pa žal mora shajati z ICE še naprej, ker so tako ali drugače "posebni". Čestitke. Tudi EV lahko polniš do 100 %, če tako želiš. Če takoj odpelješ, mu dejansko ne bo nič hudega. Sicer pa bo imela baterija nekaj višjo degradacijo, če jo boš puščal na 100 %.   Edino, kar res ni priporočljivo, je da vozilo v poletni pripeki stoji z baterijo na 100 %.
    • Danes bi pa skoraj zaplesal na črpalki med polnjenjem BTjca, ampak se ne spodobi plesat na žalostinke...   Spomnim se časov, ko sem prišel na črpalko s 70€, pa je ostalo še za dva piva zvečer s prijateljem. Danes sem prišel s 95€, pa ni ostalo niti za eno kavo...
    • Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm glih čist usega. Ma kolkr zastopm, je EV odlično za čist use ljudi razen za tistih 90%, za katere je bujši ICE...   Sm jest to prou zastopu?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.