Skoči na vsebino

Mazda 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 minutami je Balki napisal:

Je šel mogoče kdo pogledat to Mazdo?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20576622&display=Mazda Mazda6

Vsa mnenja dobrodošla.

To je pomoje največkrat polinkana šestica iz oglasov zadnjih nekaj mesecev (ali mogoče celo let)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ker je tema ze odprta, je kaksna dobra dusa s karavan verzijo, ki bi mi izmeril velikost prtljaznika, sirina, globina, visina, ko je rolo zlozen, sedezi, skratka najmanjso mozno verzijo. Danes sem malo razocaran videl situacijo s CX5 pa ne vem, ima dejansko 6 karavan vec prostora ali ne...

Napisano
pred 10 urami je rookiee napisal:

Ker je tema ze odprta, je kaksna dobra dusa s karavan verzijo, ki bi mi izmeril velikost prtljaznika, sirina, globina, visina, ko je rolo zlozen, sedezi, skratka najmanjso mozno verzijo. Danes sem malo razocaran videl situacijo s CX5 pa ne vem, ima dejansko 6 karavan vec prostora ali ne...

Sestica ima vec prostora v dolzino (globino) ... CX-5 pa v visino ... Ima pa CX-5 malo manjsi prtljaznik, ker je tudi krajsi avto ... (Mazda 6 = 4,80m, Mazda CX-5 = 4.55m)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Malo se zafrkavam. Naj bo Mazda ali Škoda, važno da je lastniku všeč. 

Mazda 6 karavan je kar praktična, ni pa to tako prostoren karavan, kot sta Passat, Superb. 

Napisano
pred 6 minutami je Janez007 napisal:

Malo se zafrkavam. Naj bo Mazda ali Škoda, važno da je lastniku všeč. 

Mazda 6 karavan je kar praktična, ni pa to tako prostoren karavan, kot sta Passat, Superb. 

Je po lepša za oko, čeprav je že kar v letih in veliko bolj športna vožnja kot pri  škodilaku. 

pred 10 urami je rookiee napisal:

Ko pridem domov ti izmerim prtljažnik. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.