Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):MAZDA TRANS AOYAMA Opens in Minami-Aoyama

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tocno to sem jaz napisal, ce mu pase elektrika naj uziva, moti me samo da enaci zadeve, to pa ne mores.    Hruske pa jabuka
    • Tole je pa že skoraj za pop-corn time Izmenjava mnenj in izkušenj je vsekakor dobra in dobrodošla, po drugi strani, pa se mi zdi da se eni preveč razburjate v eno ali drugo stran, konec koncev je vsak zase najbolj pameten in ve kaj mu ustreza in mu je všeč, zato nekdo vozi dizla, drugi bencinarja, tretji električarja, četrti hibrida....saj ni (vsaj za enkrat) še take omejitve, da ne bi imel vsak dovolj izbire kar meni, da najbolje ustreza njemu....mojih 5 centov
    • Res je. Italija je od 1.6 do 1.7€. Preverjeno januarja. Seveda je na avtocesti znatno več, ampak, saj je tudi pri nas, a ne?  Nikjer ne piše, da moraš tankat na avtocesti. To storiš, preden greš na avtocesto ali pa, ko greš kam na kosilo v kakem prijetnem mestecu. 
    • Pravi pacient zdravniku: - "Zdravilo, ki ste mi ga predpisali, je fenomenalno." - "Koliko tablet ste vzeli, preden je učinkovalo." - "Jaz nobene, dal sem jih stricu. In jaz sem edini dedič..."
    • Žena gre na konferenco v Italijo pa jo mož pelje na letališče. Žena se mu zahvali in ga vpraša, kakšno darilo naj mu prinese iz Italije. Mož se nasmehne in pravi: - "Eno punco iz Italije." Po enem tednu se žena vrne in mož jo čaka na letališču: - "Zdravo, kako je bilo v Italiji?" - "Hvala, krasno." - "In kje je moje darilo?" - "Kakšno darilo?" - "Ja, punca iz Italije?" - "No, glej, jaz sem naredila, kar sem lahko. Zdaj morava počakati 9 mesecev, da vidiva, če bo punca..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.