Skoči na vsebino

Operacija OČI; dioptrija; vaše izkušnje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Helou mojstri različnih obrti in veščin ter poznavalci skoraj vseh področij!

Včeraj sem nesrečno zlomil naočnike in zdaj razmišljam ali grem v nakup novih ali pa bi bilo bolj smiselno kar odpravit dioptrijo z laserskim posegom.

Verjetno vas je nekaj že šlo pod "nož" in me zanimajo vaše izkušnje glede tega posega ter katerega izvajalca priporočate ter kakšen okvirni strošek, obenem je tudi pomemben podatek, koliko časa je potreben "bolniški status".

Hvala za info in lep pozdrav;

Borut

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Letos bo minilo 22 let od moje laserske operacije oči. Močno priporočam. Še celo tako bom zapisal: najboljša naložba v življenju.

• Všeč 2
  • Hvala 1
Napisano (urejeno)

Mislim da je "pocivanje" cca.3-4 tedne (brez ekrana), s tem da ti delajo najprej eno oko, nato drugo...sam sem o tem nekaj razmišljal pred leti, a nato od tega odstopil, ker sem povsem zadovoljen z lečami in tudi "investicija" v primerjavi s stroškom leč in tekočine kar nekaj časa traja da se povrne (je pa res da nimam nikakršnih težav z lečami in je to tudi razlog da sem to opustil). Je pa bojda zdaj to že čista rutina...(sam sem preverjal pri irman žalec).

Popravljeno od sportman333
Napisano
pred 28 minutami je Z M A J napisal:

Helou mojstri različnih obrti in veščin ter poznavalci skoraj vseh področij!

Včeraj sem nesrečno zlomil naočnike in zdaj razmišljam ali grem v nakup novih ali pa bi bilo bolj smiselno kar odpravit dioptrijo z laserskim posegom.

Verjetno vas je nekaj že šlo pod "nož" in me zanimajo vaše izkušnje glede tega posega ter katerega izvajalca priporočate ter kakšen okvirni strošek, obenem je tudi pomemben podatek, koliko časa je potreben "bolniški status".

Hvala za info in lep pozdrav;

Borut

Bolj je pomembno da te stestirajo če si primeren in da se ti je dioptrija že leta umirila. Jaz zaradi zadnjega ne morem na poseg

• Všeč 1
  • Hvala 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Seveda to je primarni pogoj, da imaš že nekaj časa konstantno dioptrijo in da si sploh primeren za to (testiranje; moji mami niso mogli, ker ni mogla imeti pri miru očesa in so ji poseg odsvetovali)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.