Boss Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april Mater, to bote tolk elektrike skuril, da bo še @dvorjan moral peš hodit. 3 Citiraj
jures Napisano 9. april Avtor Prijavi Napisano 9. april Strom se vedno najde povsod, to me ze fascinira.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano pred 5 urami Avtor Prijavi Napisano pred 5 urami Danes nenapovedano prišla Urška z ostalo EU delegacijo na obisk. Sem spi... prej. Nisem za take fore in fotke, bojo nemci poujčkal 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Zamudu si priložnost, da ji opališ eno šamarčino. Citiraj
jures Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro Na k mi gre ko za to vse treba spucat pa spustit. Tud skret, ostale dni pa niso vazni ..tud ce se dela v blatu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.