Jaz se z EV vozim po vsej Evropi in širše. Tudi čez Črno goro in Albanijo sem šel na grški otok na dopust z EV. In pojdem letos spet, da se razumemo, še dlje. Ne razumem, zakaj bi bila ena Hrvaška problem?
Bil sem v Srbiji in Bolgariji - in edino za jugovzhodno Srbijo lahko rečem, da ima bolj kilavo polnilno infrastrukturo, ampak tudi tam smo vsi z EV vseeno uspeli le-te napolniti in se vrniti domov - poleg mene je enkrat polnil Šved. Ergo? Se (res) ne da potovati z EV?! Na cesti vam ljudje vsak dan dokazujejo obratno.
V Grčiji sem na polnilnici srečal Albanca, ki je šel iz Italije v Turčijo z električnim kombijem! In vas še vedno skrbi pot na dopust v sosednjo državo. Hecno.
Tisti video je itak zgolj in le namenjen pljuvanju po Tesli ... Avtorjev prijatelj pa je menda podjetnik, ki trzi lidar sisteme ... In primer je skregan z realnostjo... Ker ali kdo ze kdaj videl takosliko na sredi ceste, kjer bi bilo ozadje narisano na tej steni? ... Poleg tega je ocetno zadeva se tako zmontirana, da nikoli ne ves, ali je res sistem samodejne vonje krivec... ali je enostavno zadeva bila izklopljena ker se zeli prikazati slabost "vision only" sistema ... Skratka... video je bolj kot ne "click bait" video ... Noben sistem pa ni popoln in najboljsa rešitev bi bila dejansko kombinacija vecih sistemov... tako radar, lidar in kamer ... Seveda pa je taka rešitev tudi najdražja ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.