mazda-mx3 Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 Novela zakona o varnosti cestnega prometa (ZVCP) spreminja pogostost izvajanja tehni?nega pregleda na osebnih vozilih, in sicer ?tiri leta po prvi registraciji in nato vsaki dve leti, za lahke priklopnike pa vsaka ?tiri leta. Tehni?ne preglede za rizi?ne skupine vozil je treba opraviti vsako leto. Novela ZVCP ob tem predlaga tudi podalj?evanje veljavnosti prometnega dovoljenja prek spleta in dveletni rok, v katerem morajo imetniki tujih vozni?kih dovoljenj zamenjati tuja vozni?ka dovoljenja za slovenska. Podalj?anje registracije prek spleta naj bi po ocenah vlade koristila tretjina uporabnikov. Skupaj z redkej?imi tehni?nimi pregledi pa naj bi dr?avljani prihranili okoli dva milijona evrov na leto. ________________________________________________________________________________ Zdej me pa nekaj zanima, kira so to rizicne skupine? Ali bodo morali lastniki znamk Fiat, Lancia, Alfa, Peugeot, Renault bolj pogosto delat tehnicne preglede?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 Zdej me pa nekaj zanima, kira so to rizicne skupine? Ali bodo morali lastniki znamk Fiat, Lancia, Alfa, Peugeot, Renault bolj pogosto delat tehnicne preglede?? Mogo?e pa res..... Glede na kvaliteto! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 spet bomo lastniki starej?ih vozil najebal Citiraj
Symon Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 spet bomo lastniki starej?ih vozil najebal Aha. Pomoje je mi?ljeno to, da bodo lastniki starej?ih od dolo?ene starosti naprej. (npr. 12 let)Saj a ni bilo ?e na to temo veliko govora? Citiraj
KAALman Napisano 11. marec, 2006 Prijavi Napisano 11. marec, 2006 spet bomo lastniki starej?ih vozil najebal ni? ne bo? najebal... saj itak dela? TP vsako leto... se ti pa? ni? ne bo spremenilo,?e bo? mel star aparat ?e pa bo? novej?ega kupil pa tolko bolj?e jaz bi raje, da vozni?ke naredijo na kartico Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 11. marec, 2006 Prijavi Napisano 11. marec, 2006 jaz bi raje, da vozni?ke naredijo na kartico Pa si videl kak?ne so zdaj v uporabi, opremljene s slikcami, tako da policist la?je ugotovi za katero kategorijo gre Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.