Skoči na vsebino

Superračunalniki - delo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Od cca aprila do konca leta, se iščejo spretne roke s področja ITja / elektro / in podobno. Predvsem se gre za fizično delo, montaže, premiki omar, kabliranje itd. Prednost imajo tisti z s.p. ali d.o.o. ker je veliko papirologije (tudi za dovoljenje vstopa v datacenter) Torej varstvo pri delu, zdravniško....ni dela na črno, ni plačila na roko, da sem jasen, sprejmemo pa takoj delavne in vestne, se pa po 1 teden v tujini živi, Italija, Nemčija, balkan

Če koga zanima naj me privat, pa dam telefon.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Uff, tole se sliši super zanimivo... Je pa tole verjetno delo v tujini?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Po en /dva tedna v tujini, se rotira ekipe, mislim da sem dopisal, pa je naredilo še eno temo......

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano (urejeno)

Tole me pa zanima, kaksno znanje se pa isce iz podrocja IT? Bl iz firbca sprasujem 😊

Popravljeno od Matick
Napisano

Kot rečeno več samo privat, oz potem še osebno

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.