Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je robertk6 napisal:

Avto se bo dnevno uporabljal na razdalji 2km v eno smer ( ne sprašuj zakaj rabi svojega). Avtoceste vido nebo nikoli tako da potrebe po opozrjanju na mrtvi kot ni , za parkiranje so pa dovolj senzorji jih je mela tudi do zdaj. Treba pa je upoštevat tudi porabo , ki bo na 2.0 100% večja kot na tej. 

Kot so že rekli in se strinjam in po svojih izkušnjah - na 2km razdaljah bo poraba okoli 8,5 l/100 km (pri recimo 20 km relacijah pa bi bila med 6 in 7).

Za take potrebe imamo mi doma Clio Storia 1.2 z 58KM (za 2 km povsem dovolj, boljši kot Mazda 6). Strošek zavarovanja (tudi toča paket PLUS pri Allianz) 225 € + 62 cestnina + 38 tehnični ... = 325 €.

Moj avto

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pravkar je Bini napisal:

Samo ona Mazdo hoče..... 🤗😉

Ja oblika ... 😆

Jaz bi tudi imel Audia 5, bencinarja, ki bi stal toliko kot Mazda 6, porabil toliko bencina kot Mazda 3 in stroške zavarovanja, vzdrževanja kot Clio ...

• Haha 3
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)
pred 44 minutami je Bini napisal:

Jaz bi vzel za ženo kar e-skyro za tista 2km.....:nevem:

Pa pelerino za dež...

Popravljeno od Agerg
Napisano

Hvala vsem za konstruktivne odgovore , kot ponavadi na tem forumu vprašaš eno in potem vsi debate v neko drugo smer. Me zanima ce tud doma tak modro predlagate svojim boljsim polovicam da naj raje namesto avta vzame e skiro.  Rad bi vas videl z nakupom za celo familijo na e skiroju🙈🙈🙈🤣🤣🤣

• Všeč 2
  • Haha 5
Napisano
pred 16 urami je robertk6 napisal:

Da si malo sposodim temo

Moja gospa bi rada kupila tole

Mazda Mazda3 Sport G100 Challenge, letnik:2018,11950 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net

pa me zanima malo vaše mnenje, bo pa avto pri hiši kot drugi avto in bo letno naredil okrog 5000km.

Hja, vprašal si, iskal mnenja, dobil mnenja, katerega boš upošteval če sploh je tvoj izbor. Tukaj ti samo povemo kako sami razmišljamo oz. kaj bi naredili sami v takem primeru. Debata je pač takšna kot je in smo vsi lahko veseli, da sploh je, ker zelo hitro se na takih forumih zgodi, da se ne debatira več in forum umre. Bil na dveh takih tako, da vem kaj govorim.

Zato je včasih bolje, da pade kaka bedarija, kaka zajebancija kot pa da smo vsi limone vsak zase in ne napišemo nič. Hvala bogu, da ste/smo Mazdaši komunikativni ljudje in da se lahko pogovarjamo o vsem mogočem.

• Všeč 6
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 15 minutami je Janez007 napisal:

Ali pa ka takega za pol cene, itak bo v glavnem stala ...

Screenshot_20250411_121414_Chrome.jpg

Prevec prevoženih za gospo

pred 17 minutami je Boss napisal:

Hja, vprašal si, iskal mnenja, dobil mnenja, katerega boš upošteval če sploh je tvoj izbor. Tukaj ti samo povemo kako sami razmišljamo oz. kaj bi naredili sami v takem primeru. Debata je pač takšna kot je in smo vsi lahko veseli, da sploh je, ker zelo hitro se na takih forumih zgodi, da se ne debatira več in forum umre. Bil na dveh takih tako, da vem kaj govorim.

Zato je včasih bolje, da pade kaka bedarija, kaka zajebancija kot pa da smo vsi limone vsak zase in ne napišemo nič. Hvala bogu, da ste/smo Mazdaši komunikativni ljudje in da se lahko pogovarjamo o vsem mogočem.

Vprašal sem o konkretnem avtu za nasvete ne pa kaj bi kdo kupil in kak bi ženi svetoval e- skiro. Zanima me konkretno tak avto hibe in se kaj druga.

Hvala

Napisano
pred 38 minutami je robertk6 napisal:

Vprašal sem o konkretnem avtu za nasvete ne pa kaj bi kdo kupil in kak bi ženi svetoval e- skiro. Zanima me konkretno tak avto hibe in se kaj druga.

Hvala

OK hibe. Meni znano edino to, da je okoli 100.000 km treba zamenjati zadnje diske. 

Napisano
pred 6 urami je Janez007 napisal:

Ja oblika ... 😆

Jaz bi tudi imel Audia 5, bencinarja, ki bi stal toliko kot Mazda 6, porabil toliko bencina kot Mazda 3 in stroške zavarovanja, vzdrževanja kot Clio ...

Evo, lahko se midva zmeniva, ti ga jaz prodam...čez nekaj let, ko bom prodajal 🙂 

Sori, mal off topic....bomo čist zasmetil temo hehe 🙆‍♂️

Napisano
dne 11. 4. 2025 ob 12:32 je robertk6 napisal:

Hvala

Najprej sem ti resno svetoval in še marsikdo tukaj zakaj vzemi rdečo, ampak ti si očitno že izbral belo glede na čudne izgovore..... 🤔 Nato se je pa začel hec😂 Oprosti, ko sem omenil e-skiro, ampak tista 2km se pripeljem sugurno hitreje kot tvoja žena z Mazdo.... 😁🫣😉

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Najprej sem ti resno svetoval in še marsikdo tukaj zakaj vzemi rdečo, ampak ti si očitno že izbral belo glede na čudne izgovore..... 🤔 Nato se je pa začel hec😂 Oprosti, ko sem omenil e-skiro, ampak tista 2km se pripeljem sugurno hitreje kot tvoja žena z Mazdo.... 😁🫣😉

Saj super da si resno svetoval za rdečo jaz pa sem resno napisal zakaj na , ni bilo nobenih čudnih izgovorov. Zakaj bi sploh potreboval izgovore samo povprašal sem o teh modelih Mazd in pričakoval neke pametne odgovore. Kar se pa tiče e skiroja , pa verjamem da si na ta 2km hitrejši ampak rad bi te videl po dežju, snegu in z polnimi vrečkami🤣🤣🤣

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.