poky Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Spet bomo gledli rde?e-srebrni scenarij. EVO DOKAZ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Hehe... klasi?na borba se nadaljuje --- pljuvalci ?ez Ferrari, a ste si ?ez zimo nabrali dovolj sline, ker spet bo ?lo zares Citiraj
BOJČ Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 V nedeljo bom vstal, si skuhal kavo, sedaj mi naj pa nekdo pove za koga naj navijam... :ne vem: Nekako mi ni nih?e prav blizu, je pa bedno gledat dirko, ?e nima? "enega svojega"... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 za Ferrari seveda. Halo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 za Ferrari seveda. Halo? Mislil sem bolj na voznika... Bo verjetno kar Massa. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sishi Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 ....Bo verjetno kar Massa. Pa kje si tega najdu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOJČ Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Pa kje si tega najdu Ja na ?tartni listi sem ga zasledil... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Jz bom pa od srebrnih bolj za Finca, od rde?ih tut jasno za Finca, no pa najve?ja uganka mi je pa Rinolt, kako se bo kej njihov vozi?ek obnesu na za?etku, mogo?e ma pa Alonso k?no ?arobno pal?ko al pa mizico pogrni se! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Kimi... inu Kovi Letos bom bolj ledeno severna. In seveda kot vedno.. rde?a My dreams come true: gnili Alonzek je tam, where he belongs.. Reno Tko da mam mir in ne bo omade?eval McLarna. Budilko mam ?e na?timano za ob 3:54. Napoved: Ferrari bo v 1. vrsti Citiraj
handan Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Napisano 15. marec, 2008 za tak rasplet kvalifikacij se ni spla?alo zbujat Citiraj
ReDevil Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Napisano 15. marec, 2008 No zdej ?e vemo, da Kimi jutr nav zmagu, razen ?e,... Kubica je pa zgleda res maher! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 15. marec, 2008 Prijavi Napisano 15. marec, 2008 Letos bomo itaq navijali za malega ?rnega. ?e na prvih kvalifikacijah je pokazal kam meri spet letos. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
handan Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 evo mali ?rni zmagal letos zna biti zanimivo Citiraj
Boss Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 evo mali ?rni zmagal letos zna biti zanimivo hmmm.... a je bila to sploh reprezentativna dirka, da bi se res mo? posameznih mo?tev pokazala? :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Nisem zasledil ferrarija med prvimi tremi. Citiraj
Boss Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Nisem zasledil ferrarija med prvimi tremi. ne bi zdele o tem - spomni se lanske sezone Citiraj
qwerty Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 ne bi zdele o tem - spomni se lanske sezone sure we do Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 @Alex: Pa bodi ti tak mojster, pa ne pridi do konca dirke, pa vseen dobi 1 to?ko Kimi Citiraj
poky Napisano 16. marec, 2008 Prijavi Napisano 16. marec, 2008 Eto,moj mali ?rni je zmagal. Mi je pa skoraj ?al malo Kimija,da ni pri?o do cilja,ampak jebat ga,ni ve? v tapravem mo?tvu,tak da..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Eto,moj mali ?rni je zmagal. Mi je pa skoraj ?al malo Kimija,da ni pri?o do cilja,ampak jebat ga,ni ve? v tapravem mo?tvu,tak da..... Kaj vse otrok naredi ?e mu ponudi? ?okolado............................tud zmaga uvodno dirko! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
artist1 Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 Formula1 ?e dolgo ni ?port, ampak gledali??e/konjske dirke! Vse je ?e v naprej zmenjeno, ne vsako dirko, ampak stalno pazijo da gledanost ne pade. To je ma?ina za delanje denarja, podobno na?emu hokeju! V doma?i dvorani morajo zmagat doma?i, odlo?ilna tekma pa je drugje... Odkar je ?umi zjebou sceno se fajn matrajo da gledanost ne pada, s ?portnimi in ne?portnimi potezami... Lanska sezona je bila na koncu zre?irana, mclaren je pristal da odstopi svetovno prvenstvo ferrariju in v zameno ne dobi kazni diskvalifikacije za 2 ali 4 sezone, o ?emer je odlo?alo rde?e mo?tvo! Pa? so le fiji pla?ali kazen za krajo italjanske tehnologije.. Predlanska sezona je bila zlata za ferrari, saj so ve? zaslu?ili kakor ?e bi zmagali, ?umiju se je kvaril avto po 6ih letih nepokvarljivosti.. Da je blo bolj napeto, je tud alonso zgubu ka?no gumo.. To je fabrika, ki laufa za dinar, ?e je nekdo preve? dober, folku ni zanimivo, ne hodijo gledat, ni prodanih kart, stavnice so prazne, televizije no?ejo drago pla?at prenosov... Domine. Starih ?portnih ?asov v formuli ni ve?, ko je keke na treningu uni?u 3 motorje, ko je mansel vodu za krog in postavlou najhitrej? ?ase vsak krog, ?al avto ni zdr?u ?e trh krogov.. To so bili ?portni ?asi, na vse al pa ni?.. Navijal sem za prosta, mansla, ?umija, zdaj za kimija, ?eprav privo??im tudi drugim dirka?em.. Sem tudi ferrari fan, mislim pa, da so zdaj za par let v kurcu. Zgubili so rosa browna/kalkulator na dveh nogah, ?umija in dost folka v mo?tvu. Mislim da bo za njih tesno in bojo vsako sezono slab?i. Elektronika je bila dobra, 7 v cilju od 22ih.. ?akam shranjevanje energije, to bo zanimivo! LP.. Citiraj
BOBI Napisano 17. marec, 2008 Prijavi Napisano 17. marec, 2008 dobro to da ni vec elektonike dolocene je bolj zanimivo,naj se vidi kdo si upa in zna v ovinke rdeci pa ?e pridemo od zadi ni panike Citiraj MAZDA POWER
janik Napisano 18. marec, 2008 Prijavi Napisano 18. marec, 2008 @artist1: ima? prav. Poleg tega pa F1 kot vsak drug cirkus potrebuje ?e "velika" in prepoznavna imena. ?e jih ni, jih je pa? potrebno ustvariti. Mislim, da sta bila Prost in Senna zadnja dva, ki sta si tako ime ustvarila sama. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
BOBI Napisano 22. marec, 2008 Prijavi Napisano 22. marec, 2008 ferrari,smo spet v igri Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 22. marec, 2008 Prijavi Napisano 22. marec, 2008 Za zdaj,boma vidla ju3. ?eprav vem,da rde?im ta proga ustreza,ampak upam vseeno na najbolj?e. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.