Carr Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Ja, letos bo pa zanimivo . Mogo?e imajo rde?i ?e kaj upanja, srebrnim pa tud pet difuzorjev v riti ne bo pomagalo Brawn z enakim motorjem je namre? na vrhu Kje pa je na? mladi pomembne?? Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Boss Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Ja, letos bo pa zanimivo .Mogo?e imajo rde?i ?e kaj upanja, srebrnim pa tud pet difuzorjev v riti ne bo pomagalo Brawn z enakim motorjem je namre? na vrhu Kje pa je na? mladi pomembne?? mladinc je prepri?ljivo zadnji Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Uf do kvalifikacij sm skoz mislu da gre samo za nategvanje konkurence s strani "pu??ic" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 letos bo pomoje zanimiva sezona Citiraj MAZDA POWER
ducky Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Zanima me predvsem Vettel, kar bo iz njega.. ?e ne bodo spremenili pravil, bo Brawn GP raztural pomojem kar naprej.. .sam verjetno mu tega nebodo dovolili... Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Zanimivo je, ko sm gledal statiskiko zmagovalcev zadnjih par sezon Melbourna, je skoraj vedno prvak tisti, ki zmaga 1. dirko - mal si poglejte! kar se pa zmage ti?e, pa kr prvo??im al Knofu al pa Rubinju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
RoKo Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Aloha, ta Ross Brown je pa res genij, ?e pri Ferariju je v ?asu ?umija raztural s taktiko, zdej je pa vse presenetil z izvrstnim avtom in verjamem da bodo ju3 zmagali! Fajn bo videt,kolko ma mali ?rni jajc... Citiraj
BOBI Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 super dirka polno akcije ze kar v prvo samo skoda da sta se mogla kubica pa vetl tak na noz borit in sta ostala brez tock tri kroge pred koncem,mali crni pa ma spet sreco da so se drugi razbijali in je prilezo do cetrtiga mesta Citiraj MAZDA POWER
RoKo Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 super dirka polno akcije ze kar v prvo samo skoda da sta se mogla kubica pa vetl tak na noz borit in sta ostala brez tock tri kroge pred koncem,mali crni pa ma spet sreco da so se drugi razbijali in je prilezo do cetrtiga mesta Do tretjega.... je za po?akat ?e kak dan lahko bo ?e prvi... Citiraj
Carr Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 Ja, svaka ?ast Brawnu. Sam se mi zdi, da mu bodo zihr kaj na?li na avtu... Ferrari popu?il, ?eprav se mi zdi, da nimajo tko slabega avta. ?al vozni?ki par ni ve? dorasel razmeram . Kimi se vozi kot po jajcih, ko pa za?ne resno dirkat, se pa vse skupaj hitro kon?a v ograji ali v pesku. Massa se pa trudi, ampak se mu na koncu vedno neki zj... Ko se nekomu to tolkokrat zgodi, to ni ve? naklju?je ali smola. Hamiltonu se je spet uspelo nekak izvle?, po kazni Trullija celo na 3. mesto. Ne more? verjet. Toyota bi res morala mal pazit. Enkrat tehni?ne nepravilnosti, potem nedovoljeno prehitevanje... Kubico in Vettla pa v kot kle?at... mularija... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
poky Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 Super zanimiv za?etek sezone! ?eprav niso moji zmagali,mi je razplet kr v?e?. Zgleda,da bo leto?nja sezona res nekaj novega po ve? letih. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vid007 Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 Mislim, da bo leto?nja sezona ?e kako zanimiva, pa upam, da ne bojo spet srebrni imeli tolk sre?e kot lani. Bravo Brawn. Citiraj
Z M A J Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Zanimiv razplet dirke, ?estitke Knofu! Sm pa tut fajn vesel, da ni v ospredju ni? kej rde?ga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Sm pa tut fajn vesel, da ni v ospredju ni? kej rde?ga! Sva ?e 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Sva ?e 2 Jest mam rdec avto..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
poky Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Sm pa tut fajn vesel, da ni v ospredju ni? kej rde?ga! Smo ?e 3je! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Z M A J Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Kaj "tarde?i" ?e vedno ?alujete al kaj? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 mi se bomo veselili na koncu, tko kot bolj ali manj vecino zadnjih 50 let v F1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 mi se bomo veselili na koncu, tko kot bolj ali manj vecino zadnjih 50 let v F1 Dream on. PS. Da se neu? prehitr zbudu, ni dobro za zdravje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Carr Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Kaj "tarde?i" ?e vedno ?alujete al kaj? Slab?i za?etek, bolj?i konec... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Boss Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 ampak je pa hec...navija?i rde?ih vsaj navijamo za svoje mo?tvo, ostali ste pa o?itno ratal zadovoljni ?e samo z dejstvom, da rde?i niso v ospredju pa ne glede kdo zmaga... kje je kle navija?ka identiteta pa navijanje za svoje mo?tvo? :ne vem: o?itno se je navija?tvo spremenilo le v dvoboj Ferrarijevci vs. Antiferrarijevci .... slabo to Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Js sem ?e zmeri za Meklaren, tako kot sem ?e vedno bil in tudi ?e bom. Samo je pa res skozi bolj o?itno boj med fi?oti in vsemi ostalimi skupaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 ampak je pa hec...navija?i rde?ih vsaj navijamo za svoje mo?tvo, ostali ste pa o?itno ratal zadovoljni ?e samo z dejstvom, da rde?i niso v ospredju pa ne glede kdo zmaga... kje je kle navija?ka identiteta pa navijanje za svoje mo?tvo? :ne vem: o?itno se je navija?tvo spremenilo le v dvoboj Ferrarijevci vs. Antiferrarijevci .... slabo to Jaz navijam za vsa mo?tva razen za tarde?e Pa re? da nisem formula fan Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Ferrari bo vse nascal zdej morajo dati drugim malo upanja in da bo vse bolj napeto, ?e bi ?e sedaj za?eli zmagovati potem kmalu nobeden ve? nebi gledal F1 ker nebi bilo zanimivo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Kr tola?te se, upam da zale?e kej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.