jures Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 ?e mene kdo vpra?a ima ?umi garantiran zic v Mercedesu, a z drugim o?esom spremlja teste Masse, ki je danes naredil drugi? 30 krogov v F1 bolidu.... Pa? ima pozicijo da lahko ?e celo izbira, medtem ko fantki alias Heidfeld ?akajo in molijo........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Hehe, nej uleti u Ferrari, da ga mravljinec Ferdinand zmelje (v stilu 2006 in 2007)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Hehe, nej uleti u Ferrari, da ga mravljinec Ferdinand zmelje (v stilu 2006 in 2007)! hmmm jaaa Citiraj
jures Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 hmmm jaaa Ja druga?e bo jokal in ?el nazaj v Reno.....tega pa no?emo a ne, NOT!Alonso je preagresiven voznik za ferarija - read my lips - prvo polovico bo nanizal zelo veliko odstopov s tehni?nimi tezavami, in bo jokal da ima Ferrari probleme. Ampak kot sem dejal okvare bodo posledice nezananja voznje... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Do zdej sem bil neke vrste lubitl Alonsa, no odslej ko bo pr rde?ih, niti slu?ajno ne bom ve?! Medtem ko kdo je imel pa bolj?i avto (va? penzioner) al Alonso v letih 6 in 7, pa ostaja odprto vpra?anje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Schumi 2007 sploh ni ve? dirkal 2006 je pa Alonso po prepovedi ilegalnega mass damperja v drugi polovici sezone kar tenko pisku, v?asih je mel celo probleme na stopni?ke pridt. Ko je pa iz F1 od?el Michelin, ki je 2 leti delal gume posebej prilagojene Renaultu (beri Alonsu in njegovi tendenci podkrmarjenja v ovikih), potem je bilo pa sploh konec. Bomo vidl naslednje leto, upam da se Schumi vrne in z 8 naslovom in recimo 100 zmagami v karieri zaklju?i svoja aktivna leta, kot se za takega ?ampiona spodobi. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Kaj bi se smeju (u?ivu) ?e bi ga Hemi ?olal, tega va?ga ?erifa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Kaj bi se smeju (u?ivu) ?e bi ga Hemi ?olal, tega va?ga ?erifa! Hamzi je pa tadruga legenda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
theBill Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Kaj bi se smeju (u?ivu) ?e bi ga Hemi ?olal, tega va?ga ?erifa! Hami ma naslednje leto ?e Buttona na ?olanju, mislm da bo en u?enc kar dovolj Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 Hami ma naslednje leto ?e Buttona na ?olanju, mislm da bo en u?enc kar dovolj Ko u?enec postane u?itelj... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
theBill Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 Ko u?enec postane u?itelj... Kaj si hotu s tem povedat? Da ga bo Button napral? Japajade. ?e jokal bo, da je sploh pri?el vozit zraven Lewisa. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 Kaj si hotu s tem povedat? Da ga bo Button napral? Japajade. ?e jokal bo, da je sploh pri?el vozit zraven Lewisa. Jah ne vem.....konstantnost je tisto kar potrebujes v F1, po novem tudi zmage, vsaj prvega hemi nima Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/5426.html To je pa cool, ve? uli?nih treba Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Zopet se bo gledala F1 http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/5479.htmlhttp://24ur.com/sport/f1/mansell-schumache...ovni-prvak.htmlhttp://24ur.com/sport/f1/bogati-vlagatelji...a-schumija.html Priznam, da nisem mislil da bom kdaj navijal za Mercedes.... ampak Schumi-Brawn naveza je ve? kot trikot. To ni vic, ampak baje resnica: Schumi: Zelim se vrniti in v mercedesu me vabijoLuca di montezemolo: Pa si sedaj zdrav?Schumi: saj sem bil ze lani, samo kaj ko niste razvijali dirkalnika, naj izpadem cepec s tako kureto?Luca: Ja kaj naj morem ce so nas povozili na zacetku sezone, pa se Kimi ne zna voziti po cestischumi; Kaj potem, je se prostor?Luca: Ja daj pocakaj do januarja ko bomo videli kaj bo z MassoSchumi: Ja zame je takrat prepozno, pogodba je na mizi....Luca: Pa ti bi vozil z alonsom?Schumi: ne on z menoj, ste kaj govorili o tem?Luca: Nehaj, komaj sem ga discipliniral, pa ne bi o tem...Schumi: Jah potem se vidimo na stezi, jaz bom tisti s ?rnim napisom zadaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 No me prov zanima, kdo bo ?igave difuzorje ob?udoval (itak pa Ferrari sovra?m)! Mi je pa po izgledu noro v?e? tale Merc! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 http://www.rtvslo.si/sport/formula-1/micha...t-dirkal/219784 Teorija potrjena, manjka ?e praksa.?e te?im kolegu za Monzo 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 schumiii,schumiii,to pa spet pravo Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 schumiii,schumiii,to pa spet pravo se strinjam, po dveh letih bom kon?no spet redno spremlju dogajanje u F1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 se strinjam, po dveh letih bom kon?no spet redno spremlju dogajanje u F1 2x Citiraj
Ninja Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 3x Hvala Bo?i?ek, ker si nam prinesel Schumija :* haha Citiraj
Alex Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 x4 -zdej bom celo kako dirko pogledal z zanimanjem. Citiraj
LabiGT Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 schumacher je peder skoda ker je vozil za ferrari, ceprav ne taka velka skoda kot alonso... skratka se vedno jean alesi ?ber alles blagostanje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 schumacher je peder pa alo, nemore bit, ?e ma ?eno pa dva otroka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 schumacher je peder skoda ker je vozil za ferrari, ceprav ne taka velka skoda kot alonso... skratka se vedno jean alesi ?ber alles blagostanje ...sej dokler je ?e dirkal (prvi?)mi je bil tudi meni smotan. Samo sem ?ele sedaj opazil,da je proti tem "dirka?em" sedaj pravi balzam za o?i. Citiraj
theBill Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 schumacher je peder ?e si mislu Ralfa so o njem res nekaj govoril, da rad za kak?nim fantom pogleda, in da ma ?eno Coro le za krinko. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.