Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ni videti skopirano :harhar:

Objavljena slika

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• Odgovori 4,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Times at the close of testing:

Pos. Driver Car Best Time Laps

1 Felipe Massa Ferrari F10 1:12.574 102

2 Pedro de La Rosa BMW Sauber C29 1:12.784 74

3 Michael Schumacher Mercedes MGPW01 1:12.947 40

4 Nico Rosberg Mercedes MGPW01 1:13.543 49

5 Gary Paffett McLaren MP4-25 1:13.846 86

6 Rubens Barrichello Williams FW32 1:14.449 75

7 Sebastien Buemi Toro Rosso STR5 1:14.762 18

8 Robert Kubica Renault R30 1:15.000 69

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Eni pa res tko pi?ete, kot da je vas ?umel ?e prvak, pa da mate vpogled v prihodnost, pa hkrati prisluhe na?ih izgovorov! <_<:hudicek::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja, zdaj se res vidi, da bo Schumi rabil kar nekaj dirk, da se privadi na nov avto :jezicek:

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Rosberg pa na sumija, je pa res da z vsakim krogom, ker delita avto je avto hitrejsi

Napisano

Pos. Driver Car Best Time Laps

1 Felipe Massa Ferrari F10 1:11.722 56

2 Kamui Kobayashi Sauber C29 1:12.056 29

3 Lewis Hamilton McLaren MP$-25 1:12.508 50

4 Nico Rosberg Mercedes MGP W01 1:12.899 41

5 Rubens Barrichello Williams FW32 1:13:377 45

6 Robert Kubica Renault R30 1:13.659 59

7 Sebastien Buemi Toro Rosso STR5 1:14.862 41

Napisano

Mah saj je vseeno pa ?e ?umi zmaga vse dirke v sezoni se bodo vedno na?li nekateri, ki bodo trdili, da je to zaradi astrolo?kih in nebesnih pojavov ter lune v ne vem kateri dekadi in poravnavi vseh planetov v ravni vrsti in da je to FIA omogo?ila ljudem ?e zadnje trenutke zabave pred koncem sveta leta 2012. Mah, kr neki. :party0035:

Evidentno bolj?i avto, kot je bil Brown letos, se ne kvalificira med astrolo?ke in nebesne pojave ter luno v ne vem kateri dekadi in poravnavo vseh planetov v ravno vrsto.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Napisano

Unofficial Wednesday test times from Valencia:

1. Fernando Alonso, Ferrari, 1:11.470, 127 Laps

2. Pedro de la Rosa, BMW Sauber, 1:12.094, 80 Laps

3. Michael Schumacher, Mercedes GP, 1:12.438, 82 Laps

4. Jaime Alguersuari, Toro Rosso, 1:12.576, 97 Laps

5. Jenson Button, McLaren, 1:12.951, 82 Laps

6. Vitaly Petrov, Renault, 1:13.097, 75 Laps

7. Nico Hulkenberg, Williams, 1:13.669, 126 Laps

Sam Ferrari pa res raztura ane. Samo mi je hecno, ker se govori, da ?e delajo B avto, ker je s tem bogvekaj narobe in ni uredu. Mogo?e je prehiter :D

Schumi pa spet tretji :bravo:

Napisano

Unofficial Wednesday test times from Valencia:

1. Fernando Alonso, Ferrari, 1:11.470, 127 Laps

2. Pedro de la Rosa, BMW Sauber, 1:12.094, 80 Laps

3. Michael Schumacher, Mercedes GP, 1:12.438, 82 Laps

4. Jaime Alguersuari, Toro Rosso, 1:12.576, 97 Laps

5. Jenson Button, McLaren, 1:12.951, 82 Laps

6. Vitaly Petrov, Renault, 1:13.097, 75 Laps

7. Nico Hulkenberg, Williams, 1:13.669, 126 Laps

Sam Ferrari pa res raztura ane. Samo mi je hecno, ker se govori, da ?e delajo B avto, ker je s tem bogvekaj narobe in ni uredu. Mogo?e je prehiter :D

Schumi pa spet tretji :bravo:

glede na stevilo krogov, ferarri dela na vzdrzljivosti in racunajo porabo, gledajo gume - garant (letos se ne dotaka vec benz)

medtem ko ostali taktizirajo, tle ni nic realnega :)

Napisano

Noro lepa barvna kombinacija, ampak avti F1 ki so bli lepi ponavad niso bli hitri! :P

Napisano

VR je pa tko lep ja :wub: Prav waw.

Letos je precej novih vizualnih sprememb. Ne vem pa, kaj je point tiste zapolnjene povezave med kokpitom in repom. Mogo?e ?e pihne bo?ni veter, da je namest jadra :D

Napisano

Baje ne bo ve? vzklikov "kak?na drama !!", so odpikal Ali?i?a. :notworth:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ja, baje da bo zdej Milovanović komentator... "po moji uri ?e 15 sekund do ?tarta..." :D

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

To bi bla res strahotna pridobitev - z de?ja pod kap! <_<

Pa legendarnih zahripanih skoraj nerazlo?nih zvokov ne bo potem ve?: - ulala, huuuuda nesre?a v 3. ovinku, uuuuu, uuuuu! :closedeyes:

P.S. - kaj pa ?e bo Jolanda Bertole (specializirana za gimnastiko in podobne zadeve ?e se ne motm)! :whatever::vesel::bravo:

Napisano

Ja, baje da bo zdej Milovanović komentator... "po moji uri ?e 15 sekund do ?tarta..." :D

ahahah sam res, ta izjava zmaga :D ahaha

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Recesija kaj ?e?. POP TV mu no?e pla?at, da bi hodil okoli, Ali?i? pa no?e komentirat iz Ljubljane.

Ste sli?ali za srbsko mo?tvo ?tefan GP? ?zmeden? Wtf ej... Zdej lahko ?akamo ?e Janez GP :danzoman:

Napisano

Pogre?ala ga bom. Zdej bo ?e potencialno ve? ?ans, da zaspim zraven. Tko me je vsaj on vsake tok zbudil z ULAAALAAAA, KAK?NAAA DRAMAAAAA :aaaaa:

Napisano

Mah jz sm se pa v 15 al kok ?e letih kr na?ru tistga "krokarskega" vre??anja! <_<

Napisano
:( jaz ga bom pogresal je znal popestrit gledanje f1

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Eh, Bobi, ?e nejbol je obvladu rumeni tisk, o kerm je na ?iroko razpredu in to isto?asno, ko je bilo na pisti kej zanimivga, mislm res komentator 7 zvezdic! :danzoman::bravo::whatever:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.