Hazzard20 Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Carski posnetek:http://www.youtube.com/watch?v=jGOZ0SVEtHo in pa carska izjava Hamiltona, trka s Kobayashijem nisem videl...http://www.youtube.com/watch?v=aIpOewEBYDo...feature=related Hamilton je sam prevzel vso odgovornost za trk, ker ni pustil dovolj prostora Kobayashiju in se javno opravi?il njemu in mo?tvu. Precej ?portna poteza po mojem mnenju. ?umi je legenda. Dodatne razlage niso potrebne. Citiraj
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Mikele se je res izkazal! Tale posnetek pa dokazuje da Me?ka spet ni tako slaba (zanimiv posnetek ?e zaradi dvojne menjave mest); http://www.youtube.com/watch?v=UPNzLbKSnG8 glej 35. - 45. sekunda cca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Hamilton je sam prevzel vso odgovornost za trk, ker ni pustil dovolj prostora Kobayashiju in se javno opravi?il njemu in mo?tvu. Precej ?portna poteza po mojem mnenju. ?umi je legenda. Dodatne razlage niso potrebne. v?eraj je ?e druga?e trdil, danes pa priznalhttp://f1.rtvslo.si/index.php?id=news&...e&item=4672 Mikele se je res izkazal! Tale posnetek pa dokazuje da Me?ka spet ni tako slaba (zanimiv posnetek ?e zaradi dvojne menjave mest); http://www.youtube.com/watch?v=UPNzLbKSnG8 glej 35. - 45. sekunda cca. na ravnini, v kornerjih pa je kanta....poglej kako se ?umi bori z volanom, bi ?el hitreje a dobi 'opel' efekt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 ?umi car, ?koda da ne more mercedes ?e ?ez ovinke tako kot po ravninah, tako da sedaj bo pa konec na dolgo?asnih sponzorskih ?trekah... najbolj zanimiv podatek pa je, da je Red bull med srednje po?asnimi na ravninah, a vse kompenzira v 3-4 ovinkih monze s svojo aerodinamiko, ?e ve?, ?e pridobi.... in to na najhitrej?i dirki na svetu za F1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Lepa dirka... ?umi pa ?e vedno dokazuje, da z normalnim dirkalnikom bi krojil vrh. Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Sezona 2011 ratuje ?edalje ve?ja monotonija! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 25. september, 2011 Prijavi Napisano 25. september, 2011 Hamilton je danes spet pokazal da se je ?lovek razvil iz opice! Na koncu je sicer bil 5., no brez idiotizmov bi bil "x" mest vi?je! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. september, 2011 Prijavi Napisano 26. september, 2011 Mercedes bi lahko z eno potezo re?il dvojen problem.... ?umi-Hami menjava.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pzk1_HuE4w0...feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=_jJsk2VKISU...feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=IIQ1DksOpVw Hamilton ni ve? pri sebi....schumija v mclarna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Fetl prvak! Opica dela samo ?e bedarije, ?e dobro da nisem gledal dirke in raj?i spal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Fettel je dokazal, dalansko leto ni bilo nobeno naklju?je Citiraj
vid007 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Fettel je dokazal, dalansko leto ni bilo nobeno naklju?je Ja samo, ?e Buton ne bil prpa na ?tartu dirke, bi se lahko kona?alo siguno druga?e, kako pa ne bomo nikoli zvedeli, se je pa izkazalo, da so sedaj sodniki na strani Red Bulla, vedno bolj je o?itno, da kdor ima denar lahko kroji tudi pravila. Citiraj
Boss Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 A se sploh spla?a omenit... tole je pa ?ista repriza dogajanja v celotni sezoni , Vettel zmaga - spet, Alonso je tretji - spet, Massa in Hamilton se zaletita - spet. And the show must go on. Citiraj
theBill Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Sam tale Massa je res zgodba zase - da dvakrat v enem koncu tedna zlomi obeso, poleg tega pa dirka?u, ki je ob njemu, ne pusti nobenega prostora in zapelje v ovinek kot da je sam na stezi - podobna situacija je ?e bila letos, in kot danes je tudi takrat zavil v Hamiltona - ta bi se pa ?e lahko navadil, da je Massa ena kamikaza in ?el prehitevat bolj "na ziher". Pred leti je bil tak kaliber Coulthard, ki je imel podobne manevre v stilu "steza je moja". Druga?e pa dobra predstava Schumija, ki je bil na dirki spet hitrej?i od Rosberga Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Sam ena zadeva mi nikoli ne gre v ra?un... zakaj bi moral odstopiti prednost, ?e je nekdo pol avta zadaj. Se pravi po tej logiki je dovolj samo, da se malo zrine? vzporedno z zadnjim delom avtomobila pa ima? kr prednost in se ti morajo tisti spredaj umikati. :ne vem: OK, dobil je kazen ampak vseeno tudi prehitevanja morajo biti sigurna, ne pa v stilu kar bo pa bo sploh, ker so zdej itak omogo?ili gibljiva krilca zadaj in dali prednost tistemu, ki prehiteva. Kakorkoli po moje bi Lojze moral ne tako na silo za vsako ceno. Problem pri takih prehitevanjih je mrtvi kot, v katerem se znajde avto, ki je cca z nosom nekje na polovici prehitevanega avtomobila. Citiraj
vid007 Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 No Boss kon?no se enkrat strinjam s tabo . Samo bi dodal, kam pa si se naj Massa sploh umaknil temu smrkavcu Hamiltonu? Samo v pesek, Hamilton pa je imel na svoji strani dovolj prostora in mu ne bilo treba tako na tesno prehitevat in to ni na redil prvi?, preve? mu je slava v glavo stopla o?itno in vsaj kar se mene ti?e je popolnoma ne sposoben voznik, ?e ne bi imel takih botrov bi bil ?ista nula. Sam ena zadeva mi nikoli ne gre v ra?un... zakaj bi moral odstopiti prednost, ?e je nekdo pol avta zadaj. Se pravi po tej logiki je dovolj samo, da se malo zrine? vzporedno z zadnjim delom avtomobila pa ima? kr prednost in se ti morajo tisti spredaj umikati. :ne vem: OK, dobil je kazen ampak vseeno tudi prehitevanja morajo biti sigurna, ne pa v stilu kar bo pa bo sploh, ker so zdej itak omogo?ili gibljiva krilca zadaj in dali prednost tistemu, ki prehiteva. Kakorkoli po moje bi Lojze moral ne tako na silo za vsako ceno. Problem pri takih prehitevanjih je mrtvi kot, v katerem se znajde avto, ki je cca z nosom nekje na polovici prehitevanega avtomobila. Citiraj
tauko Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Napisano 31. oktober, 2011 ?e mene vpra?ate je tale cirkus od formule ena ratal ?e prvovrstna komercialna farsa, ki nima ?isto ni? skupnega z dirkanjem Skratka, da ne bojo ?li "ta brihtni" na vrhu tako dale?, in to ?e prav bizarno predale? pri teh samosvojih pravilih, da bo ?e v kvalifikacijah znan kon?ni vrstni red na dirki, ker se pa? dirka?i ne bojo ve? upali prehitevati zaradi takih "neumnih" pravil; razen, ?e kaka tehni?na okvara ne onesposobi koga In bodo taki ali druga?ni pripetljaji med dirka?i zgolj in le samo prdstava za popestritev ?e tako ali tako dolgo?asnih dirk, ki jih ?e dolgo ne spremljam ve? Citiraj
Z M A J Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Napisano 31. oktober, 2011 Opica je bil preve? ?iv?en ker je od babe dubu kajlo (baje)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Napisano 31. oktober, 2011 Ja, zdej sta ?la baje res ?ist do konca pa se mora poba mal spucat na stezi,hehe Citiraj
Z M A J Napisano 13. november, 2011 Prijavi Napisano 13. november, 2011 HEEEEMI, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 13. november, 2011 Prijavi Napisano 13. november, 2011 HEEEEMI, oujea! Sam ti pa si navija?, ?e pred dvema tednoma si ga zmerjal z opico Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 13. november, 2011 Prijavi Napisano 13. november, 2011 Haha, Opica mu s kolegi vedno re?emo (ampak na simpati?en na?in), sem pa res velikokrat razo?aran ko nardi idiotsko napako, kakr?ne pa? ?lovek ni zmo?en, druga?e pa je talentiran k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. november, 2011 Prijavi Napisano 13. november, 2011 Danes tekom dirke sem prov razmi?ljal kje se v dirki nahaja Williams (nekdaj najbolj?a ekipa v prvenstvu), tule prilepim eno slikco iz ?asov ko so blesteli - Damon prvak leta 1996! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 13. november, 2011 Prijavi Napisano 13. november, 2011 Saj Renault je ?e vedno na vrhu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.