Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mogoče na kaki dolgi turi in na letnih, ko bo malo manj kratkih ogrevanj motorja.... 🤗😉
-
Ko je nam pred dvemi leti odpihnilo streho in posledično namočilo hišo, ni bilo nobenih težav. Prišel je cenilec, se sprehodil po hiši in pisal. In možakar je presneto dobro poznal cene. Ko smo končali, sem ugotovil, da na izgubi nismo bili. Na dobičku pa tudi ne... Večje težave sem imel z obnovo. Vsak dan dobivam v nabiralnik za en zvezek reklam, ko pa sem prišel v trgovino s šopom bankovcev, pa nihče ni imel ničesar za prodati. Še v outlet trgovini je bil rok dobave en mesec...
-
Pa še teža dve toni in več naredita svoje. V bistvu bi morali oni plačevati več za cestno takso, saj uničujejo ceste skoraj kot tovornjaki.
-
Hm, ti divjak, ti. 😊 Bo potrebno najti še rezerve pri vožnji, da bo poraba pod 5 litrov. 😉
-
Ni glih tako po gostilniško. Vsaka zavarovalnica ima več aktuarjev, ki so ponavadi magistri matematike, ob delu končajo še ekonomijo. In oni izračunajo premije, ki jih moraš plačati, da nekaj tudi dobiš ven. Seveda ne bodo v minusu, to je jasno. Kolegica ima hišo v Letušu in jo je tudi poplavilo prvo nadstropje, garažo in klet. Ker je imela narejeno zelo dobro zavarovanje za hišo, je dobila izplačanega tudi veliko denarja. Tako, da je vse stroške obnove pokrila. Veliko ljudi pa bodisi sploh ni imelo zavarovanega nič ali pa minimalno. Seveda niso od zavarovalnic dobili veliko. Bomo pa zato takim "solidarno" vsi pokrili nove hiše. Po tej logiki bi bilo lepo, da recimo, če imaš samo osnovno zavarovanje za avto in zakriviš nesrečo in imaš recimo totalko, da ti država kupi novega.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)