R_sport Napisano 17. marec, 2006 Prijavi Napisano 17. marec, 2006 Kar se ti?e F1 in navija?ev posameznih dirka?ev/mo?tev nasploh, se mi zdi brezveze prepri?evat "prepri?ane", ker je to zguba ?asa in energije. Nekdo, ki je zvest navija? ?umija, bo to vedno in ga nih?e na svetu ne bo prepri?al druga?e. Ravno tako kot mene ne, da Senna ni bil najbolj?i dirka? vseh ?asov. Vsi vidimo v svojih idolih neke lastnosti, zaradi katerih smo njihovi prista?i. Mene je recimo pri Senni navdu?evala brezkompromisna a ?e vedno zelo natan?na vo?nja na zgornji meji, njegova prehitevanja in na drugi strani tudi zapiranje po borbeni liniji (?e se samo spomnim leta 92' in borbe z Mansellom v Monacu v zadnjih krogih... ali pa Doningtona 93', ko je ?e v prvem krogu prehitel vse pred sabo in deklasiral konkurenco v napol de?ni dirki... ). In ?e se samo spomnim kombinacije Mclaren&Senna&Honda, se mi ?e kako sto?i po teh zlatih ?asih formule 1. Mene so pa? te stvari navdu?ile, kot pa? nekoga navdu?i nekaj povsem drugega. Alesi je zmagal 1x in sicer v Kanadi leta 95', ko je nekdo spra?eval za to... Montoyo je pa v zadnjem letu zasen?il Kimi in tudi letos tako ka?e, da ?e odgovorim @Violet Citiraj
poky Napisano 17. marec, 2006 Prijavi Napisano 17. marec, 2006 Ja,se spomnim zlatih ?asov Mclaren-Honde,ko sta ?e skupaj dirkala pri tej ekipi Senna in Prost! To so bli po moje najbolj?i ?asi F1! Je bil pa Senna res 2 klasi bolj?i v de?ju! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 18. marec, 2006 Prijavi Napisano 18. marec, 2006 Alo formula fani,kaj je blo danes zjutraj na kvalifikacijah??? Ki je bil danes Ferrari? Zgleda,da mu vro?ina ne pa?e.... Se je pa spet izkazal Nico Rosberg z tretjim startnim mestom! BTW s prbega mesta bo ?tartal Fisichella,z drugega Button,s tretjega Rosberg,nato sledijo Alonso,Montoya,Raikkonen........ ?umi starta pa z 14 mesta,ker so mu morali zamenjati motor! Massa pa je bil povsem zadnji.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 18. marec, 2006 Prijavi Napisano 18. marec, 2006 ja ma res....vcasih je blo res mega...senna pa je zame najboljsi od vseh...se dandanes... ?umi je pezzo di merda...od sedanjih voznikov mi je ql edino Montoya..po moje bo se veliko naredil, sam se mora najdet bomo vidli kaksna bo jutrisnja dirka Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Violet Napisano 18. marec, 2006 Prijavi Napisano 18. marec, 2006 ja ma res....vcasih je blo res mega...senna pa je zame najboljsi od vseh...se dandanes... ?umi je pezzo di merda...od sedanjih voznikov mi je ql edino Montoya..po moje bo se veliko naredil, sam se mora najdet bomo vidli kaksna bo jutrisnja dirka Montoya " za dobro reklamo" ?e vle?e s palico svoj avtek rikverc v boks, to je ?e nekaj.... zame je poleg Sene ?e vedno med najbolj?imi ?umi je bil dober na za?etku, potem pa od-"zaslepljenosti" misli, da je in bo ?e vedno najbolj?i Citiraj
M-Fan Napisano 19. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Vse lepo in prav... Ampak opa?am, da tisti ki pravte-zame je pa najbolj?i......... ta pa ta........ Ve?ina vsi pravte, Senna, Shumacher..... uglavnem sami prvaki. jst pa mislm, da zato ker je prvak ?e ne pomeni, da je najbolj?i! ?e zdale? ne. Spomnte se predlanske sezone in smole Montoya-ta. Ali pa smole Raikkonena z njegovim Mercedesom(a bi bil takrat Shumacher prvak)?? Zame pa je bil najbolj?i Jacques Villnueve. Najbolj mi je blo pri njemi v?e? tista brezkompromisna vo?nja, prehitevanja in nasploh divja vo?nja. No pa sej kot pravte, vsak ma svoj okus, in svoja merila po katerih cenijo dirka?e. Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
M-Fan Napisano 28. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2006 DA MI NE BOTE KAKE DIRKE ZAMUDIL! Koledar dirk F1/2006 Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Sishi Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Schumi je pa kmet (in to nemski) Men je pa Kimi car. ?e ne bo imel toliko smole kot prej?njo sezono se zna zgodit marsikaj... P.S: David a si pozabil na lansko F1 stavo? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Katero stavo??? Se ?e potresam s pepelom....res sem pozabil....give me a hint!! Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Katero stavo??? Se ?e potresam s pepelom....res sem pozabil....give me a hint!! Kdo upa stavit, da bo Ferarri na koncu spet prvak? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Hm...sej se mi je zdelo da je blo to to..... Ok stavo zgubil.... kaj sem dol?an zdej??? Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Hm...sej se mi je zdelo da je blo to to..... Ok stavo zgubil.... kaj sem dol?an zdej??? Kako kaj? Saj ve? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Mah David je to ?e zdavnaj pozabo,tak ko je pozabljena nadvlada Ferrarija! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Kako kaj? Saj ve? Pa glej ga..... 100 let nazaj je to blo...pamahaj malo.... Citiraj Feel free....
poky Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 He he,sn mel prav! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Pa glej ga..... 100 let nazaj je to blo...pamahaj malo.... Avto za avto; 323F BG vs. Mazda 3 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Avto za avto; 323F BG vs. Mazda 3 :ne vem: David,pojasni! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Avto za avto; 323F BG vs. Mazda 3 pa dej no..... tolko slabega spomina pa tudi nimam-.... Tega pa vem da nebi za nobeno stvar stavil..... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 323f in David: tole dogovarjanje okoli stav je bilo v tem topicu.Glede na vse napisano sem bil jaz najve?ji krivec, ampak David, ti pa si se neki za avte menjat menu ... :ne vem: Citiraj
David Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 UU porko dijo...... To pa NISEM JEST NAPISAL"!""!!"!!! Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 david zajebu si Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Klju?e na mizo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Heh, zdej te pa tudi Drnov?ek ve? ne izvle?e. Citiraj
Sishi Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 323f in David: tole dogovarjanje okoli stav je bilo v tem topicu.Glede na vse napisano sem bil jaz najve?ji krivec, ampak David, ti pa si se neki za avte menjat menu ... :ne vem: Boss hvala za pomo?. To je ta topic ja David.Klju?e na mizo - stava je stava P.S. Ker sem dober po srcu ti bol dal mojo F-ko Pol bom dal pa ?e za pija?o sej ve? nov avto pa to Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Pol bom dal pa ?e za pija?o sej ve? nov avto pa to David pa v jok pa na drevo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.