g.Wankel Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Sej zvok je pa komedija res...ve? sem sli?al gledalce na tribunah, kot pa motorje. Riccardo pa Williamsa sta me malo razo?arala... Citiraj
Z M A J Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Zvok je pa tak kot da Tomos mopedi vozijo in ne najhitrej?i dirkalniki tega planeta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
janik Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Vi?ek je bil, ko je Vettel oplazil steno in se je Ali?i? drl "uuu, Vetel je zadel steno". Ko so ?ez 20 sekund kazali replay, se je drl "uuuu, Vettel je spet zadel steno". Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Z M A J Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Vi?ek je bil, ko je Vettel oplazil steno in se je Ali?i? drl "uuu, Vetel je zadel steno". Ko so ?ez 20 sekund kazali replay, se je drl "uuuu, Vettel je spet zadel steno". Mi vsi skupaj smo pa ZADEL sedmico na lotu, s tem ko bomo ?e eno leto poslu?ali tega govorca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 car "I was just playing around with the switches or something and got a little bit of wheelspin and touched the wall," Raikkonen said. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Katastrofa od formule 1! Zvok, hitrost downsizeana, obvezno varcevanje goriva....izgled obupen. In ocitno bomo gledali simultanke Williamsa in Mercedesa....100%, kot sem rekel ze po prvem testu. Potem pa RB in mclaren Prvak je pa lahko samo tisti, ki ne bo crkaval. Kje si motogp Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 JureS, jaz prav razmi?ljam, da neham gledat tovrstne uspavanke, ker recimo biatlon je vsaj neka akcija, tole pa ringl?pil. Ah, kje so cajti Manslla, Senne, Prosta in kasneje Hilla, Villeneuva, Hakkinena in Schumacherja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Ta formula je res katastrofa ?e malo pa bi zaspal . lp ale? Citiraj
jures Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 In evo se zelena miza in diskvalifikacije .....2 mclarna na stengah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Jaz je ?e zdavnaj ne gledam ve?...vse skupaj mi deluje, kot bi se mulci igrali na playstej?nu igrice. Letos pa ?e zvok od skuterjev. Citiraj
janik Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Saj ?e ti je zvok edino merilo, lahko ?e zmeraj gleda? lanske posnetke. Meni osebno je zvok letos bolj?i, so pa malo za?li z vsemi temi pravili. Ekologija in F1 ne gresta skupaj in vse te omejitve so malo mimo. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Deeyan Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 sej, ?e mal pa bojo ?e to poganjal elektri?ni agregati Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 sej, ?e mal pa bojo ?e to poganjal elektri?ni agregati Ali pa bodo na daljinsko upravljanje in bo "voznik" mirno sedel pod sen?nikom, s pivom v roki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 super so se spomnal................. za izgubo gledalcev edino kar mi je v?e? je pa turbo sound Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 ehhh.... kosilnice lahko poslu?am tud doma Citiraj
jures Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 super so se spomnal................. za izgubo gledalcev edino kar mi je v?e? je pa turbo sound o?itno si turbo sound druga?no predstavljamo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 o?itno si turbo sound druga?no predstavljamo Turbo je treba ?utit, ne sli?at, ko ga sli?i? ni dolgo ko nastane ti?ina. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 23. marec, 2014 Prijavi Napisano 23. marec, 2014 Turbo je treba ?utit, ne sli?at, ko ga sli?i? ni dolgo ko nastane ti?ina. Tocno ko zenske Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 23. marec, 2014 Prijavi Napisano 23. marec, 2014 Turbo je treba ?utit, ne sli?at, ko ga sli?i? ni dolgo ko nastane ti?ina. to je res, verjetno ma? TDI-ja u mislih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 PP-ji sicer niso ?isto brezvezna zadeva, pa vendar bi si jaz bolj ?elel kak?no zmago po dolgem su?nem obdobju; http://www.24ur.com/sport/ostalo/hamiltonu...lifikacije.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 ?e kdo danes spremlja F1 na RTVSLO2, pa tole je pa totalna polomija, najprej forsirajo neko odbojko, ta trenutek pa ni niti odbojke, pa? pa ?e NEKAJ MINUT reklamnih obvestil. ADIO PAMET!. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Imajo pa res zelo zanimiv zvok, mi je v?e?, da turboti fajn ?vi?gajo Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Reklame kar skoz in skoz. Zraven pa ?e Ali?i?evi komenterji. Med vsemu drugimi neumnostmi tudi to, da imajo judje cerkve. Kolikor je meni poznano, so cerkve katoli?ke, judje pa imajo sinagoge... In Ali?i? letos tuli glasneje od formul... O?itno ?e ni prilagodil decibele... Sicer pa zanimivi dvoboji. Sploh varnostni avto na koncu je precej popestril vse skupaj. Citiraj
g.Wankel Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Ja zanimivi dvoboji, celo med vodilnima dvema, kjer bi pri?akoval da jim bodo prepovedali in v tistem momentu reklame. Sej niso normalni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.